سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه اسنک شکلاتی با برنجک و کره بادام زمینی

این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست خواهند داشت.

به گزارش مجله سرگرمی باشگاه خبرنگاران جوان؛ این اسنک برای کودکان بسیار مناسب است و به احتمال زیاد آن را دوست خواهند داشت. مواد مورد نیاز برای درست کردن آن هم همیشه در دسترس است و مراحل پخت خاصی هم ندارد.



مواد لازم:


۲ پیمانه :کره بادام زمینی

۳ پیمانه :مارشمالو

۳ پیمانه :برنجک

۱٫۵ پیمانه: اسمارتیز

۲ پیمانه: چیپس شکلات

طرز تهیه:

1-کره بادام زمینی و مارشمالو را درون یک شیرجوش متوسط ریخته و روی حرارت ملایم آن ها را هم بزنید تا کاملا آب شوند.

2-سپس از روی حرارت برداشته و یک پیمانه اسمارتیز و برنجک را به آن بیفزائید.

3-آن ها را تا زمانی که کاملا با هم یکدست شوند، هم بزنید.

4-مخلوط را درون یک پیرکس مربعی بریزید.

5- چیپس شکلات را آب کنید و روی مخلوط بریزید.

6- یک پیمانه کره بادام زمینی را نیز آب کنید و روی اسنک بریزید. نصف پیمانه اسمارتیز را اضافه کنید.
 
7-آن را به مدت ۲ تا ۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند.

8-سپس به اندازه های دلخواه برش داده و سرو کنید.


منبع: برترین ها


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.