گیلان؛
به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان؛ این جشنواره یک روزه به مناسبت دهه مبارک فجر در مسجد روستای سیاه اسطلخ این شهرستان برپا شده است.
45 بانوی این روستا با پخت 25 نوع غذای محلی نظیر باقلا خورشت، میرزا قاسمی، سیرقلیه، آلو مسما، فسنجان، کال کباب، شیرین قورمه، ترش تره، ماهی شکم پر و کتلت در این جشنواره شرکت کردند.
150 نفر از این جشنواره دیدن کردند.
170 غذا و چاشنی های محلی در گیلان پخت می شود.
استان گیلان پرتنوع ترین استان کشور از نظر پخت غذاهای محلی است.
انتهای پیام/ع