سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روزشمار پیروزی انقلاب اسلامی؛

سرازیر شدن سیل مشتاقان دیدار با امام/واکنش بختیار به سخنرانی رهبر انقلاب

از بامداد و اولین ساعات آزادی عبور و مرور، هزاران هزار زن و مرد به سوی مدرسه علوی رفتند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با ورود امام خمینی (ره ) به وطن پس از سال ها دوری بارقه نور امیدی در دل ها تابید و فصل جدیدی در تاریخ ایران گشوده شد تا ملت ایران از هر قشر و طبقه اجتماعی و اقتصادی که قرار دارند به هویت ایرانی - اسلامی خود افتخار کنند.

با مروری بر وقایع بعد از 12 بهمن سال 57 به خوبی می توان فرصت و تهدیدها، بایدها و نبایدها و هر آنچه کشور را به سمت دگرگونی پیش می برد را دریافت و با گذر لحظه ها بر عظمت و شکوه انقلابی که با رهبری و درایت امام خمینی (ره) به ثمر نشست پی برد. 

بعد از حضور امام (ره) ابتدا مدرسه‌ی رفاه به عنوان محل اقامت و دیدارهای امام (ره )تعیین شده بود ولی به جهت گنجایش کم و کثرت مشتاقان ، کمیته ی استقبال تصمیم گرفت تا دو مدرسه‌ی مجاور مدرسه‌ی رفاه ( مدرسه علوی شماره 1 و 2 )را به عنوان مقر امام(ره) انتخاب نماید. صبح روز سیزدهم بهمن ، حضرت امام (ره)  به مدرسه ی علوی شماره‌ی دو عزیمت کردند.
 
از بامداد و اولین ساعات آزادی عبور و مرور، هزاران هزار زن و مرد به سوی مدرسه علوی رفتند تا رهبر از تبعید برگشته و پیروز خود را ملاقات كنند. آن‌ها مشتاقانه منتظر لحظه‌ای بودند كه او را ایستاده پشت پنجره‌ای ببینند كه برایشان دست تكان می‌داد و دیوار كوچه پشت مجلس، پر بود از جمله‌ها و پلاكاردهایی نظیر «زیارت قبول» و «بایك بار زیارت امام این توفیق را به دیگران هم بدهید».

حجت الاسلام محمد تقی فلسفی به همراهی بسیاری از طلبه های حوزه های علمیه به دیدار امام (ره) رفتند.آقای محمد تقی فلسفی که سالها ممنوع المنبر شده بودند در حضور حضرت امام (ره) به منبر رفته و به ایراد سخنرانی پرداختند.

امام خمینی(ره) در جمع روحانیون در مدرسه علوی بیانات مبسوطی را ایراد کردند. ایشان در قسمتی از این بیانات فرمودند: رژیم سلطنتی از اول خلاف عقل بود ... هر ملتی باید خودش سرنوشت خودش را تعیین کند.
 
امام خمینی(ره) در جمع همافران نیروی هوایی به دولت بختیار هشدار دادند که کنار برود.
 
حیاط مدرسه هر دم از جمعیت پر و خالی می شد و این موج ، لحظه ای از حركت باز نمی ایستاد. در حالی كه همه چشم و گوش به مدرسه علوی داشتند، بختیار هنوز هم سرگرم مصاحبه‌هایش بود.

وی درباره‌ی تشكیل دولت موقت توسط امام (ره) گفت: «اگر او می خواهد چنین دولتی در شهر مقدس قم تشكیل دهد اجازه خواهم داد. این جذاب خواهد بود ما واتیكان كوچك خود را خواهیم داشت، اما به طور جدی می‌گویم به آیت الله خمینی(ره) اجازه تشكیل یك دولت واقعی را نخواهم داد. او نیز ایراد می‌داند.»

تظاهرات و درگیری همچنان در شهرهای كشور ادامه داشت. شهرهای سمنان و تربت جام در این روز عزادار شهیدان خود بودند.


گزارش از الهام قبادی 


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.