سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساری،

پذیرش نشدن بیماران در ۶ بیمارستان دولتی مازندران از فردا

به دلیل پرداخت نشدن مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مازندران بیماران دارای دفترچه تامین اجتماعی در ۶ بیمارستان دولتی استان از فردا پذیرش نمی شوند.

دکتر محمد سلطان ‌تویه مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  گفت: به دلیل عدم پرداخت مطالبات دانشگاه علوم پزشکی مازندران از سوی سازمان تامین اجتماعی بیماران طرف قرارداد با این سازمان در 6 بیمارستان استان با دفترچه تامین اجتماعی از فردا پذیرش نمی شوند.

وی از بدهی بیش از 2 هزارو 355 میلیارد ریالی سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد و افزود: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران دررابطه با عدم دریافت طلب از سازمان تامین اجتماعی نامه ای مبنی بر عدم پذیرش بیماران بیمه شدگان تامین اجتماعی در 6 بیمارستان استان به استاندار مازندران ارسال کرد.

دکتر سلطان ‌تویه گفت: در این نامه آمده است که تاکنون سازمان تامین اجتماعی بی اعتنا، به حقوق بیمه شدگان خود، کمترین اراده ای برای انجام تکالیف قانونی و تعهدات خود به عمل نیاورده و بیمارستان ها و مراکز درمانی زیر پوشش و به طبع آن این دانشگاه را با بحران شدید مالی مواجه کرده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه همه امور درمانی از جمله تامین دارو، تجهیزات پزشکی ، لوازم مصرفی، هزینه های حامل های انرژی ، پرداخت های پرسنلی در بیمارستان ها و مراکز درمانی با چالش مواجه شده است، افزود: از این پس 6 بیمارستان استان که تحت پوشش تامین اجتماعی هستند ، ارائه خدمات درمانی به کلیه بیمه شدگان تامین اجتماعی به غیر از بیماران اورژانسی و صعب العلاج با دریافت بهای نقدی ، بهای خدمات و ارائه صورتحساب جهت ارائه به سازمان مذکور و دریافت وجه پرداختی توسط بیماران انجام می گیرد.

دکتر سلطان تویه افزود: بر اساس نامه ابلاغ شده به استاندار مازندران مقرر شد بیماران با دفترچه تامین اجتماعی در بیمارستان های دولتی طالقانی چالوس، امام رضا(ع) آمل، رازی قائمشهر، امام خمینی (ره) بهشهر، امام حسین(ع) نکا، و بوعلی و امام خمینی ساری با دفترچه تامین اجتماعی پذیرش نمی شوند.

وی گفت: چنانچه این سازمان نسبت به پرداخت بدهی خود اقدام مناسبی انجام ندهد شرایط ذکر شده به کلیه واحدها در سراسر استان تسری داده می شود.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: بیماران اورژانسی و صعب‌العلاج نیز در این زمینه استثنا هستند و مورد پذیرش قرار می‌ گیرند.

دکتر سلطان تویه با بیان اینکه شرکت‌ های وابسته به تأمین اجتماعی 60 درصد تجهیزات دارویی دانشگاه علوم پزشکی مازندران را تامین می‌ کنند، گفت: این شرکت‌ ها در شرایطی که دانشگاه علوم پزشکی با مشکل مالی مواجه است این دانشگاه را زیرفشار قرار می‌ دهند و در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی مازندران در تهیه دارو با مشکلات بسیاری مواجه است.

انتهای پیام/ م


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.