وی افزود: روش ما مقابله نبود و ماهیت مذاکره بده و بستان است و جنگ اصلی در مذاکره بر سر این است که در مذاکره چه چیزی بدهیم و چه چیزی بگیریم.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: دیپلمات هنرمند دیپلماتی است که کم بدهد و زیاد بگیرد و دستگاه دیپلماسیای را در مذاکره موفق میدانیم که در مذاکره برد-برد کم بدهد و زیاد بگیرد و در مجموع قضاوت ما از برجام این است زیاد دادیم و کم گرفتیم.
نقوی حسینی افزود: بنده این بازی را برد-برد نمیدانم به هر حال مذاکرات انجام شد و ما در حال حاضر در مرحله اجرای برجام هستیم و از 26 دی ماه سال گذشته تاکنون آمریکاییها 16 بار علیه مردم ما تحریم جدید انجام دادند و بدعهدی، اختلال و نقض برجام را مصوب کردند.
وی با اشاره به
سخنان اخیر رئیس جمهور در مورد دستاوردهای برجام گفت: رئیس جمهور معتقد است آن هایی
که دستاوردهای برجام را مشاهده نمیکنند باید عینک بزنند ما هم معتقدیم اگر میخواهیم
دستاوردهای برجام را مشاهده کنیم،باید عینکی بزنیم که دارای عدسی ذرهبینی بسیار
قوی باشد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکایی ها اصرار به رسوبگذاری نطنز دارند،افزود: در اجرای تاکتیکها،آمریکاییها نمیخواهند به کشور ما منفعتی برسد و هر کدام از نقضهایی که بعد از اجرای برجام از دی ماه سال گذشته بوده برای جلوگیری انتفاعات ملت ایران است.
نقوی حسینی با بیان اینکه مسئولیت برجام در ایران،برعهده شورای امنیت ملی و برجام است،گفت:البته یکی از راههایی که ایران برای اعتراض به نقض برجام می تواند انجام دهد، اعتراض به شورای امنیت است.
وی با بیان اینکه دشمن در پروژه نفوذ،تاکتیک خود را عوض کرده است،افزود: پروژه نفوذ پروژهای جدی و همه جانبه است و اگر کسی تلاش کند که پروژه نفوذ را کمرنگ و توطئهای تلقی کند خودش بازیگر نفوذ است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود همه ی توطئه ها،امروز ایران در منطقه محوریت داشته و تاکنون موفق عمل کرده اما در بخش حل موضوعات هستهای،انتخاب روش برای حل موضوعات هستهای انتخاب نظام بود و انتخاب مذاکره برای دولت خاصی نبوده و دولتها بنابر تصمیم نظام مذاکرات را انجام دادهاند.
انتهای پیام/ب