به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان ؛
صاحب یک مغازه کله پزی در آستارا گفت: مدیر ایرانی یک رستوران در تورنتو کانادا برای پخت کله پاچه در رستورانش به من پیشنهاد کار داد که من این پیشنهاد را نپذیرفتم .
ایرج عابدی افزود : مدیر رستوران کانادایی هزینه های ویزا، مسافرت و اقامت بنده در تورنتو کانادا را نیز تقبل کرده است ولی از آنجاییکه من به کشور و زادگاهم علاقمندم حاضر نیستم در جای دیگری کار کنم .
وی گفت : مدیر 63 ساله این رستوران که اهل آستارا و ساکن کانادا است پس از صرف یک پرس کله پاچه در مغازه ام و ابراز رضایت از نحوه پخت آن، پیشنهادش را مطرح کرد.
صاحب مغازه کله پزی در آستارا که 47ساله است گفت: من این شغل را از پدرم مرحومم که کله پز معروف آستارایی
بود یاد گرفته ام.