سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میوه هایی که هرگز نباید با هم خورده شوند!

ترکیب برخی میوه ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد.پس این میوه ها نباید با هم خورده شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  مصرف روزانه میوه ها و سبزیجات عادتی سالم به نظر می رسد. با این وجود، ترکیب دو میوه یا مصرف آنها به صورت همزمان گاهی مواقع چندان ایده خوبی نیست. ترکیب برخی میوه ها با یکدیگر نه تنها ممکن است سودی به همراه نداشته باشد، بلکه گاهی اوقات می تواند جان فرد را نیز در معرض تهدید قرار دهد. در ادامه فهرستی از میوه ها و سبزیجاتی که هرگز نباید آنها را با یکدیگر ترکیب کنید، ارائه شده است:
 
هویج و پرتقال
 
ترکیب این دو ماده غذایی می تواند موجب شکل گیری سوزش سردل و رفلاکس صفراوی شود. آب هویج و پرتقال به صورت روزانه مصرف می شوند، اما باید به این نکته اشاره داشت که این کار می تواند به آسیب کلیه منجر شود. ترکیب این دو ماده غذایی گاهی اوقات می تواند کشنده باشد.
 
شیر و آناناس

 
این ترکیب می تواند به شکل گیری سردرد، معده درد، عفونت، اسهال و تهوع منجر شود. آناناس حاوی بروملین است و از این رو، هرگز نباید با شیر ترکیب شود. این ترکیب برای نوزادان بسیار خطرناک است.
 
لیمو و پاپایا
 
از مصرف این ترکیب پرهیز کنید و همچنین، آن را به کودکان ندهید. ترکیب لیمو و پاپایا می تواند به شکل گیری کم خونی و مشکلاتی در زمینه سطوح هموگلوبین منجر شود.
  
 
موز و گواوا
 
این ترکیب می تواند به شکل گیری تهوع و سردرد منجر شود، زیرا موجب تولید گاز و اسیدوز می شود.
 
شیر و پرتقال
 

هنگامی که آب پرتقال را به غلات صبحانه و شیر اضافه می کنید، در حقیقت گوارش آن را برای معده دشوار می سازید. معده توانایی پردازش نشاسته غلات صبحانه را ندارد و این می تواند به شکل گیری مشکلات سلامت منجر شود.
 
موز و پودینگ
 

این ترکیب برای نوزادان می تواند کشنده باشد. ترکیب موز و پودینگ تولید سم را تحریک می کند و گوارش آن سخت و دشوار است.
 
برای ترکیب میوه ها با یکدیگر می توانید فهرست زیر را مد نظر قرار دهید:
 
شیرین:

موز، سیب، آلو، طالبی و هندوانه. شما می توانید این میوه ها را با یکدیگر ترکیب کنید، زیرا حاوی اسید نیستند.
 
اسیدی:

 لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور و گریپ فروت. این میوه ها حاوی اسید سیتریک هستند و می توانند با یکدیگر ترکیب شوند.
 
نیمه اسیدی:

 
تمشک، انبه، سیب و توت فرنگی. این میوه ها از محتوای اسید کمی برخوردار هستند.
 
خنثی:

آووکادو، بادام، بادام زمینی، گردو و نارگیل. این میوه ها از محتوای ویتامین، چربی های سالم و پروتئین بالا سود می برند.

منبع:جام نیوز
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
مجید
۰۱:۲۶ ۲۱ خرداد ۱۳۹۷
خداوکیلی چیزایی رو نوشیتن که تا الان نه دیدیم ونوشتیم خواهشا اونایی رو که ما خوردیم ومیدونیم اسماشونو رو بگین این چیزای چرت چیه که حتی نشنیدیم
ناشناس
۰۷:۲۶ ۱۹ بهمن ۱۳۹۶
من این همه موزو با گواوا میخوردم زودتر میگفتین دیگه
مجيد
۰۳:۳۳ ۲۹ مرداد ۱۳۹۶
باور كنيد اصلا تابحال گواوا رونديدم خوردنش به كنار
علی
۱۲:۴۹ ۲۱ مرداد ۱۳۹۶
عجب
میهمان
۰۰:۱۶ ۳۰ دی ۱۳۹۵
خوب شد گفتین من موز و با گواوا زیاد میخورم قول میدم دیگه باهم نخورم!!!!