سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چرا مصرف قهوه می‌تواند عمر انسان را افزایش دهد؟

نتایج یک پژوهش جدید نشان داد افرادی که قهوه می‌نوشند، بیشتر عمر می‌کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت "مدیکال نیوز تودی"، در سالهای اخیر پژوهش های مختلفی در خصوص طول عمر افرادی که قهوه می نوشند، انجام شده است. نتایج یکی از جدیدترین این پژوهش ها نشان داده است ایجاد یک فرآیند التهابی در بدن می تواند منجر به پیشرفت بیماری های قلبی و عروقی در زندگی آینده یک انسان شود و مصرف کافئین می تواند با پیشرفت این فرآیند التهابی در بدن مقابله کند.

قهوه، چای، برخی نوشیدنی‌های انرژی‌زا و شکلات از جمله مواد غذایی هستند که دارای کافئین بوده و بهترین گزینه برای تقویت توانایی مغز به شمار می روند؛ اما کافئین قابلیتهای بیشتری هم دارد. تعدادی از پژوهش های اخیر نشان داده است که مصرف منظم قهوه می تواند عمر انسان را افزایش دهد.

یکی از این پژوهش ها در سال 2015 منتشر شد و نتایج آن نشان داد افرادی که روزانه یک تا 5 فنجان قهوه می نوشند، در مقایسه با افراد دیگر کمتر با عوامل مرگ و میر مواجه می شوند. 

"دیوید فرمن"، عضو مؤسسه "ایمنی، پیوند و عفونت" در دانشگاه استنفورد کالیفرنیا به همراه تیم خود نتایج پژوهش اخیر خود را در مجله "نِیچر مدیسن" منتشر کردند. 

"دیوید فرمن" و تیمش در پژوهش اخیر خود به این نتیجه دست یافتند که کافئین بخاطر خواص ضد التهابی که دارد می تواند طول عمر انسان را افزایش دهد. این پژوهشگران توانستند ارتباطی میان سن، التهاب سیستماتیک، بیماری های قلبی و عروقی و مصرف قهوه کشف کنند. آنها به این نتیجه دست یافتند که نوعی فرآیند التهابی مزمن که در بدن افراد مسن ایجاد می شود می تواند منجر به مرگ آنها شود؛ اما این فرآیند در افرادی که نوشیدنی های کافئین داری مثل قهوه مصرف می‌کنند، کمتر رخ می دهد.

در واقع، متابولیت ها (مولکولهای کوچک شرکت کننده در سوخت و ساز سلولی بدن) که در خون انسان جریان دارند باعث ایجاد یک فرآیند التهابی می شوند. اما مصرف کافئین می تواند از ایجاد این فرآیند در بدن جلوگیری کند. به همین دلیل افرادی که قهوه مصرف می کنند، از طول عمر بیشتری برخوردار خواهند بود.

در این پژوهش از 100 نفر نظرسنجی انجام شد و در عین حال بررسی های گسترده ای روی نمونه خون، سابقه پزشکی و بیماری های این افراد انجام گرفت. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.