به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ احمد علیبابایی اظهار داشت: در سال 76 بیمه قالیبافان توسط مجلس به تصویب رسید و قالیبافان توانستند از مزایای بیمه تأمین اجتماعی بهرهمند شوند.
وی به بیان عدم برنامهریزی مناسب دولت در پرداخت حقبیمهها براساس مکانیزم خاص و تعریفشده اشاره کرد و افزود: به علت اینکه احراز شرایط بیمهشوندگان و قالیبافان به درستی تعریف نشده بود، افراد زیادی برای تحت پوشش قرار گرفتن این نوع بیمه خودشان را بافنده معرفی کردند.
وی از لغو بیمه قالی بافی 2 هزار نفر در استان خبرداد و تصریح کرد: با بازرسی و کارشناسی های به عمل آمده این تعداد افراد قالی باف نبودند و به همین دلیل بیمه آنان لغو شده است.
رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه مشاغل رفوگری، بافندگی، طراحی و نقشهکشی، پرداختچی، چلهکشی و رنگرزی شامل بیمه قالیبافی می شوند، اظهار داشت: در حال حاضر 18 هزار نفر تحت پوشش بیمه قالی بافی هستند .
علی بابایی با بیان اینکه استان همدان با معیارهای صدور فرش دستبافت فاصله دارد، خاطرنشان کرد: در طی 10 ماهه اخیر سال جاری یک میلیارد و 700 میلیون دلار فرش از استان صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بازار صادرات با رکود مواجه است، گفت: رفوگران فرشهای کهنه را جمعآوری و برای صادرات مرمت میکردند.
این مسئول بیان داشت: حمایت از تولید فرش دستبافت در کشور و استان کمرنگ است و این درحالیست که باید تسهیلات لازم به بافندگان ارائه شود تا بتوانند مواد اولیه برای فرش دستبافت تهیه کنند .
انتهای پیام/ د