به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ رضا قیاسی در همایش عزت حسینی، اشتغال و خودکفایی افزود: برخی طرح های اقتصادی که موجب توسعه زیربنایی استان می شود در حال اجرا هستند و طرح پتروشیمی ابن سینا نمونه ای از آن است که می تواند با سه محصول تولیدی خود صنایع دیگر را حمایت کند.
وی ادامه داد: استان همدان همگام با توسعه صنایع سنگین و مادر به توسعه واحد های کوچک و صنایع زودبازده و اشتغالزا نیز توجه ویژه دارد و هم اکنون 21 هزار واحد کوچک خوداشتغالی با ایجاد اشتغال برای 35 هزار نفر در استان فعال است.
وی اضافه کرد: استان همدان سرشار از فرصت های بسیاری برای توسعه است و موقعیت خاص راهبردی دارد و منابع انسانی جوان و بالنده از بهترین دستاوردها و قابلیت های استان است.
وی با اشاره به کشاورزی محور بودن استان همدان گفت: علاوه بر فعالیت بخش کشاورزی، از صنایع تبدیلی در استان بهره گرفته می شود و حوزه گردشگری با دارا بودن یک هزار و 800 جاذبه گردشگری فرصت دیگری برای توسعه استان است.
قیاسی وجود بزرگترین غار آبی جهان در همدان و ثبت لالجین به عنوان بزرگترین شهر سفال جهان را از دیگر فرصت های موجود در استان دانست و گفت: فرصت های استان همدان بکر مانده است.
وی تصریح کرد: استان همدان تا چندی پیش مسیر گردشگری بود ولی با قابلیت های موجود در این استان به هدف گردشگری تبدیل شده است و باید با استفاده از ظرفیت هایی از قبیل طبیعت زیبا و آب و هوای مناسب شاخص های اقتصادی را ارتقا دهیم.
معاون اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه این استان در بحث صنایع دستی همواره پیشگام بوده است گفت: از فرش تا گلیم و منبت در روستاهای همدان تولید می شود و در برخی روستاهای همدان که به حرفه منبت و تراشکاری اشتغال دارند نرخ بیکاری به صفر رسیده است.
قیاسی اضافه کرد: تولیدات منبت همدان بازارهای منطقه و کشورهای حاشیه خلیج فارس را به خود اختصاص داده که باید این حوزه را بیش از گذشته حمایت کنیم و هم اکنون یاقوت صورتی و کبود در استان کشف شده که به صورت اشیای زینتی تراش می خورد.
انتهای پیام/ د