وی افزود: در این بند تاکید شده، تدوین تعرفه مبتنی بر شواهد ارزش افزوده با قیمت واقعی و یکسان در بخش دولتی و خصوصی باشد.
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار داشت: ما معتقدیم اگر تدوین تعرفه مبتنی بر شواهد ارزش افزوده با قیمت واقعی و یکسان در بخش دولتی و خصوصی باشد، جامعه پزشکی هم مایل است که فقط در یک جا کار کند و از دو شغلگی اجتناب خواهد کرد.
حریرچی تصریح کرد: علاوه بر این اگر زیرساخت های لازم در بخش دولتی و ایجاد مشوق های لازم در این بخش فراهم شده و مالیات هم متناسب و عادلانه در بخش دولتی و خصوصی اخذ شود قسمت عمده ای از این مشکلات حل می شود، بدون توجه به اینکه نظام سلامت یک مجموعه پیچیده و در هم تنیده است و توجه فقط به یک اهرم کنترلی است.
وی بیان کرد: در سه دولت گذشته و سه وزیر بهداشتی که تصدی داشتند خیلی نتوانستند در این خصوص تغییری ایجاد کنند و فقط وزارت بهداشت در دوره اخیر توانست میزان تمام وقت بودن پزشکان و عدم دوشغله بودن را از 17 درصد سال 92 به 50 درصد در سال 95 برساند.
سخنگوی وزارت بهداشت تاکید کرد: در ابتدای کار ما از هر شش پزشک متخصص در بخش دولتی پنج نفر در بخش خصوصی فعال بودند، در حال حاضر این را به سطحی رساندیم که از هر 2 پزشک یک نفر فقط در بخش دولتی و یک نفر هم به طور همزمان با توجه به اختیارات قانونی فعال هستند.
حریرچی اضافه کرد: نکته مهمی که باید به آن توجه کنیم تعرفه باید توسط وزارت رفاه پیشنهاد شود که البته باید به واقعیت های موجود توجه کرد، با توجه به اینکه هزینه جامعه و خدمات افزایش پیدا می کند و باید واقعی باشد، ضمن اینکه در سال 96 باتوجه به ابلاغ قانون برنامه، ما تغییر عمده ای در منابع سازمان بیمه گر اصلی خواهیم داشت.
وی عنوان کرد: تا سال 95 فقط شش درصد از حقوق ومزایا به عنوان حق بیمه و برای روستائیان هم شش درصد حداقل قانون کار از طرف دولت تامین می شد و در حال حاضر این رقم به هفت درصد می رسد.
حریرچی یادآور شد: باید به افزایش حقوق ها که ماخذ کسر حق بیمه در سازمان تامین اجتماعی و در سازمان بیمه سلامت هستند، توجه کنیم امیدواریم آن چیزی که واقعی است صورت پذیرد و در نهایت به نفع سلامت مردم و درجهت ارتقاء بهداشت مردم باشد و بتوانیم در پیشگیری از بیماری ها و درمان بیماری های احتمالی فائق بیاییم.
انتهای پیام/