سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مبتلایان به «ام اس» از خوردن این غذاها خودداری کنند

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده بی‌رویه از غذاهای با طبع سرد سبب اختلال در عملکرد سیستم عصبی می‌شود.

حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: اصلی ترین عامل بروز بیماری ام اس به هم ریختگی و اختلال شدید سیستم عصبی است.

وی افزود: استفاده بی رویه از غذاهای با طبع سرد مانند برنج، ماست و ترشیجات می تواند به مرور زمان باعث ضعف سیستم ایمنی شود.

این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: یکی از مهم ترین علل ایجاد بیماری ام اس یبوست های مزمن و دراز مدت و ضعف شدید سیستم عصبی است. کمبود ویتامین های بدن و افزایش طبع سرد در بدن، رساندن پیام های عصبی به مغز را به دلیل سردی و رسوب بیش از حد مغز با اختلال روبه رو می کند.

عظمایی تاکید کرد: طبیعت مغز سرد و تر است  و سردی بیش از حد مغز می تواند منجر به بیماری های گوناگونی مانند ام اس شود یا فرد را تا حالت اغما پیش ببرد .

وی اضافه کرد: پاکسازی بدن و استفاده از مواد غذایی که موجب رفع یبوست می شود، همچنین مصرف دمنوش های آرامبخش و تقویت کننده اعصاب، دوری کردن از محیط ها و رفتارهای تشنج آمیز در این افراد توصیه می شود.

این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه عمده غذاهای مبتلایان به MS باید دارای طبع گرم باشد، تصریح کرد: مصرف زعفران، زنجبیل، دارچین، سیاه دانه و عسل فوق العاده برای افراد مبتلا به ام اس مفید است.

عظمایی با اشاره به اینکه خون در بدن افراد با توجه به نوع تغذیه ساخته می شود، یادآور شد: استفاده از غذاهای با طبع سرد و خشک خصوصا در افراد بالای 40 سال مضر است چرا که در این سنین طبع افراد غالبا روبه سرد شدن می رود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
پرستو
۰۲:۰۸ ۱۸ آذر ۱۳۹۷
زنجبیل و دارچین برای افراد دارای ام اس مضر هست
سیدمحمدحسنی
۱۰:۵۲ ۰۸ تير ۱۳۹۷
ممنون ازراهنمایی هاتون خیلی مفیدبود
سیدمحمدحسنی
۱۰:۵۲ ۰۸ تير ۱۳۹۷
ممنون ازراهنمایی هاتون خیلی مفیدبود