علی نوری اسکویی کارگردان انیمیشن «پشت دروازه بهشت» که با نام «رهایی از بهشت» در جشنواره فیلم فجر حضور خواهد داشت، به خبرنگار
حوزه سینماگروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص نقاط قوت این اثر گفت: این فیلم دو جنبه بارز دارد که مهمترین آن بحث فنی و تکنیکی است؛ چون به لحاظ تکنیکال می تواند صحنه های مهیج و سکانس های اکشن را برای مخاطب ایجاد کند که به نحوی می توان گفت نوآوری کرده است.
وی افزود: سینمای بدنه ما به سینمای اکشن علاقه مندی نشان داده اما در حد زیاد نتوانسته رفع نیاز کند. ما سعی کردیم با خلق جذابیت ها این نیاز را مرتفع کنیم.
نوری ادامه داد: نکته بعد شکل روایی داستان غیرخطی و چند لایه آن است که می تواند جذابیت هایی را برای مخاطب خاص فیلم رقم بزند. پس با این دو شاخصه بارز به مخاطبان عام و خاص توجه شده است.
این کارگردان با اشاره به حرف اصلی فیلم عنوان کرد: این فیلم روایت دنیای پیچیده بزرگترها با جهان ساده و زیبای بچه ها است، یعنی دعوتی برای انسان جهت برگشتن به خلوص کودکی خودش خواهد بود.
این کارگردان تصریح کرد: پرداختن به موضوع این فیلم مدت ها دغدغه فکری من بود اما بستر و شرایط روایی مناسبی ایجاد نمی شد که خوشبختانه به وجود آمد و این کار سخت با رضایت به سرانجام رسید و امیدوارم مخاطبان نیز راضی باشند.
نوری اسکویی درباره فضای انیمیشن سینمای ایران بیان کرد: سینمای انیمیشن ما پویاست و نمی توانیم ادعا کنیم تمام و کمال به آن چیزی که مخاطب امروز نیاز دارد، دست پیدا کردیم؛ اما سرعت رشد این سینما بسیار خوب است و نقاط عطف خوبی را تجربه کردیم. چنانچه انیمیشن های"تهران 1500"و"شاهزاده روم"هرکدام در زوایایی از سینمای انیمیشن موفق بودند و امیدواریم"رهایی از بهشت"نیز جنبه های دیگری از این سینما را به تصویر بکشد.
انتهای پیام/