وی با بیان اینکه ایجاد بیمارستان سیار توسط سپاه کار بزرگ و قابل توجهی خواهد بود، افزود: برای تأمین منابع این بیمارستان باید با مدیریت بحران کشور تفاهمنامهای تنظیم شود.
استاندار اصفهان اذعان داشت: اصفهان بهترین مکان برای اجرای طرحهای پایلوت است و از هرگونه طرحی استقبال میکنیم.
زرگرپور با بیان اینکه در طرح تحول نظام سلامت حدود 6 هزار و 500 میلیارد ریال در استان هزینه شده است، گفت: تا پایان دولت تدبیر و امید یک هزار و 200 تخت بیمارستانی به مجموع تختهای استان اضافه خواهد شد و طرح هتلینگ بیمارستانی نیز در استان به خوبی در حال پیشرفت است.
احمد اخوان نیز در این دیدار عنوان کرد: یکی از برنامههای نیروی زمینی توانمندسازی بیمارستانهای این مجموعه است.
وی با بیان اینکه بیمارستان شهید صدوقی یکی از قویترین بیمارستانهایی بوده که بخشی از توانمندسازی در آن انجام شده است، گفت: تکمیل توانمندسازی این بیمارستان در برنامه ششم صورت خواهد گرفت.
فرمانده بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه اضافه کرد: برای سه بیمارستان کشور در شهرهای اصفهان، تبریز و مشهد سامانه سیار پیشبینی شده است که هم در بحران و هم در شرایط عادی بتواند مورد استفاده قرار گیرد که بخشی از منابع آن از طریق سپاه و بخشی از طریق استانها تأمین میشود و در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه وجود این سامانه میتواند مؤثر واقع شود.
اخوان تصریح کرد: در بیمارستان شهید صدوقی سامانه بیمارستانی با 120 تخت پیشبینی شده است و بیش از 160 میلیارد ریال تا کنون هزینه شده و این بیمارستان در نقطهای مستقر خواهد شد که در مواقع مورد نیاز بتواند سریعاً منتقل شود و تنها مرکز مدیریت آن در بیمارستان شهید صدوقی مستقر خواهد بود.
وی با بیان اینکه این مجموعه تقریباً به شاخصهای تعریف شده نزدیک میشود، خاطرنشان کرد: این سامانه فراتر از بیمارستان صحرایی و فوق تخصصی خواهد بود و برای تکمیل 140 میلیارد ریال نیاز دارد و تمام تجهیزات آزمایشگاهی، رادیولوژی و... برای آن پیشبینی شده است.
فرمانده
بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه در پایان گفت: این بیمارستان در خصوص خدمات
زیربنایی و روبنایی به هیچ سازمانی وابسته نخواهد بود و حتی برق و آب آن
نیز توسط سپاه تأمین خواهد شد.
انتهای پیام/م