به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ایلام، عادل مقصودی نژاد بیان کرد: با تجهیز و بهسازی آزمایشگاه مرکز بهداشت بدره نظارت و کنترل مستمر بر سلامت این 2 ماده غذایی از سوی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان صورت می گیرد.
مقصودی نژاد اظهارکرد: 18 واحد نانوایی روستایی و شهری در این شهرستان فعال است که به صورت ماهیانه نمونه برداری از آنها برای کنترل میزان نمک و همچنین تشخیص استفاده از جوش شیرین (بلانکیت) انجام می شود.
وی افزود: در طول سال جاری 6 واحد نانوایی خاطی که نکات بهداشتی را رعایت نکرده بودند شناسایی و با تشکیل پرونده به اداره تعزیرات حکومتی برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند.
مقصودی نژاد ادامه داد: نمونه برداری از آب شرب روستاها و کشت در آزمایشگاه مرکز بهداشت برای کشف آلودگی های میکروبی احتمالی انجام می شود و نمونه ها برای بررسی آلودگی شیمیایی به آزمایشگاه مرکز بهداشت استان ارسال می شود.
وی در مورد کلرزنی مخازن آب شرب عنوان کرد: در یک مخزن عمده کلر زنی به صورت گازی و با استاندارهای لازم انجام می گیرد و در باقی مخازن کلرزنی به صورت دستی و توسط آب بانان انجام می شود.
بدره در 87 کیلومتری ایلام قرار دارد و دارای 2 بخش مرکزی و هندمینی است.
انتهای پیام/