سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمان؛

جشنی برای شکر محصول خوب سبزی

کشاورزان سبزی کارجیرفتی در آستانه فصل برداشت سبزی در جیرفت جشن شکر گزاری این محصول را در روستای دشت کوچ برگزار کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، در این مراسم که با برنامه های فرهنگی و هنری برگزار شد کشاورزان با شکر گزاری از خداوند طلب رزق وروزی بیشتری کردند.

در جشن شکر گزاری مسابقه سبزی بریدن،حمل بسته های سبزی،بارزدن سبزی وبسته بندی سبزی برگزار شد.

همچنین برگزاری بازیهای بومی و محلی و مسابقه طناب کشی بین کشاورزان هم از جمله برنامه های این آیین در جیرفت بود.
مدیر جهاد کشاورزی جیرفت در حاشیه این آیین گفت: در شهرستان جیرفت بیش از 600هکتار سطح زیر کشت سبزی وجود داردکه متوسط عملکرد محصولات سبزی تازه 35 تن در هر هکتار است.

علی سالاری گفت: انواع سبزی مانند جعفری، تره، شاهی، ریحان، شوید، شنبلیله، کرفس، کاهو، کلم، گشنیز، مرزه و پیازچه در جیرفت کشت میشوند.

وی افزود: سبزیجات جیرفت با استفاده از آب چاه و رودخانهای که حاشیه آن هیچگونه منبع آلایندهای اعم از شیمیایی و میکروبی وجود ندارد، تولید میشود.

برداشت سبزی درجیرفت با توجه به ارقام مختلف از اواخر آبان آغاز می شود.
جیرفت قطب تولید سبزی در استان کرمان است .

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.