به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،علیمحمد یوسفیان عصر روز امروز در جلسه کمیته تغذیه و امنیت غذایی
شهرستان آران و بیدگل افزود: در این کمیته، برنامه های عملیاتی و اجرایی
اداره ها در زمینه بهبود تغذیه آحاد جامعه به صورت یکپارچه، همه جانبه و با
همکاری بین بخشی و مشارکت مردم مورد پیگیری خواهد گرفت.
وی توسعه منابع
انسانی را به عنوان یکی از رکن های توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور
برشمرد و اظهار داشت: امنیت تغذیه ای و فراهم کردن غذای کافی مطلوب و سالم
از محورهای اصلی توسعه منابع انسانی است.
یوسفیان تصریح کرد: در این
زمینه سیاستگذاری ها در سطح ملی و با پشتوانه های قانونی از جمله اصل سوم
قانون اساسی، چشم انداز 1404 و سیاست های کلی نظام در چشم انداز، سیاست های
کلی بخش کشاورزی و سند نقشه علمی سلامت کشور مورد پیگیری قرار گرفته است.
معاون
فرماندار آران و بیدگل گفت: در حال حاضر نیز رهبر معظم انقلاب در سیاست
های کلی نظام در بخش سلامت و در بند 6 تامین امنیت غذایی، بهره مندی
عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی و اصلاح سبک زندگی در
تغذیه را مورد تاکید قرار داده اند.
وی یادآور شد: در این راستا یکی از
اولویت های زیر ساختی برای بهبود امنیت غذایی، ارتقای سواد تغذیه مردم است
تا زمینه های آگاهی و نگرش و تغییر رفتار مردم در زمینه تغذیه ارتقا پیدا
کند.
وی خاطرنشان کرد: همه اداره های شهرستان در این رابطه با شبکه بهداشت و درمان همکاری لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/م