سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد:

امواج موبایل ضرری ندارد/تصویب امضای تعرفه تجارت ترجیحی ایران و کشورهای اورآسیا

دکتر محمود واعظی در نشست خبری که در حاشیه شورای اداری مازندران برگزار شد، شرکت کرد.

به گزارش خبرنگار دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر محمود واعظی در نشست خبری که در حاشیه شورای اداری مازندران برگزار شد، گفت: فیبرنوری سرمایه گذاری بالایی می خواهد و فعلا برای ارتباطات میان شهرها و مناطق شهرهای بزرگ از آن استفاده می شود و برای برقراری ارتباط روستاها به خصوص روستاهایی که با فاصله زیاد قرار دارند از رادیو و روش های دیگر استفاده می شود. ضمن اینکه در جاهایی مثل سیستان و بلوچستان و کرمان از طریق ماهواره برای رساندن اینترنت استفاده می کنیم.

وی با اشاره به مسوولیتی که به عنوان رییس ایرانی اجلاس مشترک همکاری های اقتصادی ایران با روسیه، آذربایجان و ترکیه که همسایه ایران است، افزود: تلاش دارم در امور صادرات گام هایی برداشته شود و جلساتی با تجار داخلی و مقامات کشورهای همسایه صورت گرفته تا برای صادرات مرکبات و محصولات کشاورزی استان بازاری ایجاد کنیم و از آن فراتر در ارتباط با کشورهای اورآسیا که پنج کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و ارمنستان هستند مذاکرات را شروع کردیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام اینکه روسای کشورهای عضو اورآسیا در جلسه ۲۶ دسامبر گذشته موضوع مهمی را در ارتباط با ایران تصویب کردند، تصریح کرد: قرار شد در گام نخست توافقنامه تعرفه تجارت ترجیحی با ایران امضا کنند. عضو کابینه دولت تدبیر و امید با بیان اینکه به دنبال صادرات کیوی و مرکبات هستیم، گفت: هم اکنون یکی از تولیدکنندگان داخلی لبنیات استان مازندران 131 میلیون دلار به کشورهای آذربایجان، روسیه و ترکمنستان محصول صادر می کند و در سفر به آستاراخان با تجار ایرانی استان های مرزی آذربایجان جلسه گذاشتیم که قرار شد این جلسات در استان های مرزی کشور ادامه پیدا کند.

دکتر واعظی در مورد اثرات امواج مغناطیسی گفت: اگر اشعه موبایل منظور است که اعلام می کنم هیچگونه ضرر و زیانی ندارد چون ما استاندارد بین المللی که ITU برای همه کشورها در نظر گرفته و در رگولاتوری منظم آن را بررسی و نظارت می کنیم که همان استانداردها رعایت شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون شائبه ای که پیرامون زود تمام شدن اینترنت کاربران بوجود آمده توضیح داد: در گذشته کاربر 10 هزار تومان برای استفاده از اینترنت طی یک ماه پرداخت می کرد اما اکنون با زیاد شدن سرعت اینترنت و همچنین تبدیل محتوای غالب از نوشته به فیلم و تصویر لذا هرچه تعرفه ها را کم کنیم مردم می گویند اینترنتی که یک ماهه استفاده می کردیم الان زودتر تمام می شود اما باز هم هزینه ها را کاهش می دهند.

منبع:مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.