سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خاش

تجلیل از ۴۵ سوادآموز نمونه شهرستان خاش

از 45 آموزشیار و سوادآموز نمونه نهضت سواد آموزی شهرستان خاش تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمداحمدی بولاغ معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان خاش در آیین تجلیل، اظهار کرد: طبق فرمایشات و تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مسئله سوادآموزی و فعالیت در این حوزه بر همگان تکلیف و وظیفه است و باید با جدیت و قاطعیت پیگیری و بررسی شود.

وی تصریح کرد: تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان امام راحل نیز همانند بسیاری از نهادها و ارگان ها از ثمرات انقلاب اسلامی است که توانسته تحولی عظیم در کشور ایجاد کند و سبب رشد و پیشرفت روزافزون کشور شود.

احمدی با تاکید بر مسئله سوادآموزی، گفت: باید تمامی بی سوادان شهرستان خاش خصوصاً بازماندگان از تحصیل شناسایی و جهت تحصیل و سوادآموزی به اداره آموزش و پرورش معرفی و گزارش آن نیز به مردم ارائه شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد بسیار کمی بی سواد در کشور است، اذعان کرد: ریشه کنی بی سوادی نیازمند عزمی راسخ و مدیریتی جهادی است که متاسفانه بیسوادی امروز مهمترین عامل در عقب ماندگی کودکان است.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار شهرستان خاش بیان کرد: مبارزه و مقابله با بیسوادی نه تنها سبب پیشرفت فرهنگی می شود بلکه در سایر حوزه ها مانند سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی نیز ارزش و جایگاه بسیاری دارد.

لزوم همکاری همه دستگاه ها و ادارات در طرح ریشه کنی بیسوادی در خاش

مدیریت آموزش و پرورش شهرستان خاش نیز در ادامه، گفت: برنامه انسداد بی سوادی اهداف و مقاصد بسیاری دارد و باید جهت اجرای این برنامه تمامی ادارات و دستگاه های اجرایی با آموزش و پرورش شهرستان خاش همکاری کنند تا بتوانیم بیسوادی را ریشه کن کنیم.

قاسم کوچکزایی خاطرنشان کرد: با توجه به تاکیدات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مبنی بر ریشه کنی کامل بیسوادی، امیدواریم بتوانیم در طرح ریشه کنی بیسوادی در شهرستان خاش قدمهای موثری برداریم.

وی بیان کرد: در برخی از روستاهای شهرستان خاش جشن 98 درصدی سوادآموزی را گرفتیم و در روستاهای کارواندر، پشتکوه و بخش ایرندگان که نقاط اصلی بی سوادی بودند اما با همت و تلاش نمایندگان آموزش و پرورش در این مناطق کلاس های درس زیادی ایجاد شد و حدود 200 نفر دانش آموز بازمانده از تحصیل را در این کلاس ها ثبت نام کردیم و کمک بسزایی به ریشه کنی بی سوادی شد.

کوچکزایی اظهار کرد: لیست افراد بی سواد و کم سواد این شهرستان تهیه و تدوین شده است و جمعیت دانش آموزان 6 تا 11 ساله در این چند سال اخیر مورد توجه ویژه آموزش و پرورش قرار گرفته است و متاسفانه در چندسال اخیر به سرعت افزایش پیدا کرده است.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.