سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یزد؛

کارگاه آموزشی کاهش ضایعات فرآورده های گوشتی

در راستای سیاستهای سازمان خواربارجهانی FAO ، کارگاه آموزشی 2 روزه کاهش ضایعات گوشت در زنجیره تولید، در سازمان جهاد کشاورزی استان یزد برگزارشد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛کارگاه آموزشی کاهش ضایعات فرآورده های گوشتی با هدف توجیه  و ترغیب دست اندرکارانِ  زنجیره تولید و مصرف در جهت کاهش ضایعات محصولات کشاورزی بویژه گوشت قرمز و طیور و بالا بردن  ارزش افزوده مواد غذایی  و همچنین صرفه جویی  و کاهش قیمت تمام شده برگزار گردید.

مهندس کلانتری کارشناس مدیریت صنایع کشاورزی استان در کارگاه مزبور ضمن اشاره به اینکه در منطقه خاورمیانه بالغ بر 191 میلیون تن انواع موادغذائی تولید میشود که 50 میلیون تن از این مقدار ضایع شده و از گردونه مصرف خارج میشود، میزان ضایعات موادغذایی درایران را 8/18 درصد و در تولیدات گوشتی 11 درصد برشمرد و اذعان نمود در صورت مدیریت صحیح و بکارگیری اقدامات علمی در زنجیره تولید میتوانیم همزمان با کاهش ضایعات ، هزینه های تولید را نیز کاهش دهیم.

انتهای پیام/ م
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.