سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رشت؛

برپایی جشنواره ای خوشمزه

جشنواره پخت غذاهای محلی امروز در تالش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گیلان ؛مدیر آموزش وپرورش تالش گفت : در این جشنواره که به مناسبت هفته سواد آموزی برگزار شد ، 71 سواد آموز مرکز حرفه آموزی و یادگیری محلی شهید حسین اکبری این شهرستان 50 نوع غذای محلی گیلان را پخته و عرضه کردند.

علی مختاری افزود : ترشه تره ، لونگی ماهی ، ماهی شکم پر، ماهی فیویچ ، میرزا قاسمی ، باقالا قاتوق، سیرقلیه ، آش دوغ ، انواع لبنیات وترشی های محلی از مهم ترین غذاهایی است در جشنواره پخت غذاهای محلی به نمایش گذاشته شده است.

وی گفت : 250 نفر از این جشنواره یک روزه دیدن کردند.

گفتنی است گیلان متنوع ترین استان ایران در پخت غذای محلی است.   

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.