سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صالحی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نمی‌توان یک شبه به پیشران هسته‌ای رسید/ مطالعات ما همچنان ادامه دارد

رییس سازمان انرژی اتمی در مورد آخرین وضعیت تولید و تجهیز پیشران هسته‌ای در کشور توضیحاتی ارائه کرد.


علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که  تاکنون آب سنگین ایران به چه کشورهایی فروخته شده است، گفت: ما به آمریکا 32 تن و به روسیه 38 تن آب سنگین فروختیم و چند شرکت اروپایی هم برای خرید آب سنگین ایران تقاضا داده‌اند و وضعمان از لحاظ فروش آب سنگین خوب است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا پیشران هسته‌ای برای ما مهم است تا جاییکه رییس جمهور در نامه‌ای که خطاب به شما و وزیر امور خارجه نوشت، بر لزوم تولید و تجهیز پیشران هسته‌ای تأکید کرد نیز، اظهار داشت: در شرایط امروزی، خیلی تلاش می‌شود که از پیشران هسته‌ای برای حمل و نقل دریایی استفاده شود.

رییس سازمان انرژی اتمی افزود: اگر شما بخواهید برای حمل و نقل دریایی از گازوئیل و منابع مشابه استفاده کنید، حجم زیادی از آن منابع باید در کشتی وجود داشته باشد و پی در پی باید منابع دیگر را هم تزریق کنید.

صالحی ادامه داد: اما با وجود پیشران هسته‌ای، این تغییر سوخت می‌تواند یک تا دو سال طول بکشد و حجم آن هم خیلی کمتر است و از این جهت، راندمان بیشتری نسبت به سایر سوخت‌ها دارد.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: البته این موارد به مطالعه نیاز دارد و چیزی نیست که ما یک‌شبه بخواهیم به آن‎ها برسیم. در حال حاضر، برای پیشبرد این امر در تلاش هستیم و گروه‌هایی را نیز برای مطالعه و بررسی تشکیل داده‌ایم. 

صالحی خاطرنشان کرد: این گروه‌ها به شدت در حال مطالعه هستند تا حجم رآکتورها و غنای سوختشان مشخص شود. توان پیشران را ما مشخص کنیم و نحوه به کارگیری‌اش و نیز اینکه در چه سایزی از کشتی‌ها می‌خواهیم آن‌ها را به کار بگیریم، از مواردی است که در حال حاضر، در دست مطالعه و بررسی است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۴ ۱۰ دی ۱۳۹۵
اره یک شبه نمیشه پیشران ساخت اما یک شبه میشه ثمره سالها تلاش و پژوهش و تحریم و مقاومت رو دو دستی داد به امریکاییها
ناشناس
۱۳:۳۳ ۱۰ دی ۱۳۹۵
بله، یک شبه نمیشه به پیشران رسید
ولی یک شبه میشه قلب راکتور رو با سیمان نابود کرد
..........
ناشناس
۱۲:۲۶ ۱۰ دی ۱۳۹۵
ولی یک شبه می توان اب سنگین اراک را بتون کرد
ناشناس
۱۲:۱۰ ۱۰ دی ۱۳۹۵
چرا یک شبه میشه اراک و ... رو تعطیل کرد؟!
ناشناس
۱۱:۳۹ ۱۰ دی ۱۳۹۵
پیشران هسته ای کمترین کاریه که ما میتونیم در مقابل اون همه ظلمی که تواین یک سال کردند بکنیم .وقتی شما تنوستید کار جمع کردن دستگاههایی را که چند سال وقت میخواست را چند ماهه انجام بدید پس توقع بیجایی نیست که اگه در این مورد هم ازتون چنین توقعی داشته باشند
ناشناس
۰۰:۴۶ ۱۰ دی ۱۳۹۵
شما یه شب وقت داشتی یعنی
هموطن
۰۰:۰۹ ۱۰ دی ۱۳۹۵
اما می شه یک شبه سانتریفیوژها را از کار انداخت و آمریکا را خوشحال کرد .
یه ایرانی
۲۳:۲۲ ۰۹ دی ۱۳۹۵
پس چرا اونا تونستن یک شبه انرژی هسته ای ما رو بتن کنند
بی سواد
۲۳:۱۸ ۰۹ دی ۱۳۹۵
چرا عاقل کند کاری که باز آورد پشیمانی / صنعت هسته ای را از بین بردید تحریم ها هم سر جایش باقی است حالا مطالعه کنید تا ...
ali
۲۱:۴۶ ۰۹ دی ۱۳۹۵
جالب بود
محمود
۲۰:۲۷ ۰۹ دی ۱۳۹۵
با نوجه به اینکه بعد از صدور دستور ریاست جمهوری وزیر خارجه امریکا گفت تحقیق در پیشران هسته ای خلاف برجام نیست مشخص نشد چرا سازمان انرژی هسته ای قبلاً تحقیق در زمینه پیشران هسته ای را شروع نکرده یا اگردر حال انجام بوده چرا ادامه ندادند.
بنده خدا
۲۰:۱۵ ۰۹ دی ۱۳۹۵
احسنت ایمنی و بی خطر بودن هر کاری باید در اولویت باشد بعضی ها در کشور یک شب راه صد شب را می خواهند بروند هم خود را به خطر می اندازند هم مردم را. هر کاری باید با تحقیق فراوان همه جوانب انجام شود.
سام
۲۰:۰۸ ۰۹ دی ۱۳۹۵
در عجب میمونه آدم،چطور موقع خراب کردن یه شب میشد همه چیو جمع کردو یه چاله به اون بزرگی رو پربتون کردحالا یه شب نمیشه پیشران درست کرد،
ناشناس
۱۵:۴۲ ۱۰ دی ۱۳۹۵
بابا ساختن خیلی سخته اما خراب کردن آسونه اینو که دیگه همه میدونن. شما یه ساعت بردار بازش کن ببین میتونی ببندیش؟
ناشناس
۲۰:۰۳ ۰۹ دی ۱۳۹۵
اگه ميتونيد با سوخت هسته اي برق توليد كنيد خيلي آسونتر از پيشرانه، البته اگه بلديد ، پول برق ما از همه ي كشورهاي اروپايي گرون تره
ناشناس
۱۸:۴۰ ۰۹ دی ۱۳۹۵
دقیقا میشه بگی در چه زمینه ی تحقیقات میکنید!!! شما که هر چی هم داشتیم انداختید دور