سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برگزاری مرحله دوم رزمایش مدافعان آسمان ولایت 7/شلیک موفق سامانه‌ های موشکی مرصاد و یا زهرا (س)3

سامانه‌های موشکی بومی مرصاد و یازهرا (س) 3 در مرحله دوم رزمایش ، هواپیماهای مهاجم دشمن را مورد اصابت موشک‌های خود قرار دادند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، امیر سرتیپ دوم عباس فرج پور علمداری امروز (سه شنبه ) در مرحله دوم رزمایش مدافعان آسمان ولایت 7 در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سامانه های موشکی بومی مرصاد و یازهرا 3 (س) در بخشی از رزمایش ضمن انجام عملیات کشف و رهگیری، هواپیماهای مهاجم دشمن فرضی را هدف قرار دادند.

وی ادامه داد: افزایش برد کشف، درگیری و دقت بالا در انهدام هدف با ایجاد تغییرات سیستمی و الکترونیکی جدید در سامانه های موشکی مرصاد و یا زهرا 3 (س) در هفتمین رزمایش مدافعان آسمان ولایت به وسیله کارشناسان نیروهای مسلح کشورمان ارزیابی شد.

سخنگوی رزمایش مدافعان آسمان ولایت 7 گفت: سامانه مخابراتی دوربرد هوافضایی آسمان که به منظور ایجاد ارتباطات امن و پایدار با برد بیش از 150 کیلومتر برای نخستین بار در این رزمایش بهره برداری شد ، از دیگر نکات قابل توجه در رزمایش مشترک پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت است.

رزمایش مشترک و سراسری قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) ارتش جمهوری اسلامی با نام «مدافعان آسمان ولایت 7» از دوشنبه ششم دی 1395 با اعلام رمز «یا قمر بنی هاشم» به وسیله امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی، فرمانده این قرارگاه به مدت سه روز در منطقه عمومی جنوب، جنوب غرب و جنوب شرق کشور آغاز شد.

این رزمایش مشترک سه روزه در گستره ای به مساحت 496 هزار کیلومتر در حساس ترین و پر ترافیک ترین محدوده آسمان کشور به شکل دو سویه در حال برگزاری است.

این رزمایش که در نوع خود رزمایشی بزرگ، تخصصی و سراسری است بخش وسیعی از منطقه جنوب کشور مقدس جمهوری اسلامی ایران از ماهشهر تا چابهار به نقطه عمق، از اهواز و دزفول تا شیراز و متصل به کرمان و از چابهار به طرف دریای عمان و خلیج فارس در جزایر سه گانه تا مرزهای هوایی و دریایی کشور را در بر می گیرد.

در اجرا و برگزاری این رزمایش مشترک و سراسری یگان هایی از پدافند هوایی ارتش و سپاه به همراه یگان های کنترل عملیات از نیروهای دریایی ارتش و سپاه، نیروهای هوایی ارتش و هوافضای سپاه، توپخانه و دیده بانی نیروی زمینی ارتش و سپاه، دفاع هوایی نیروی انتظامی و بسیج مشارکت و همکاری دارند.

این رزمایش مشترک و سراسری در بیش از یکهزار نقطه دفاع هوایی در سطح تمام نیروهای مسلح و با بهره گیری از توان عملیاتی بیش از 17هزار نفر از پرسنل پایور و وظیفه که به صورت مستقیم و غیر مستقیم در آن حضور دارند در حال برگزاری است.

از دیگر مشخصه های برگزاری این رزمایش بزرگ و سراسری این است که برای انتقال تجربه به جوانان پدافند هوایی به صورت عملی قرارگاهی به نام حضرت علی اکبر(ع) پیش بینی و تشکیل شده که در این قرارگاه جوانانی با سن خدمتی زیر 15 سال حضور دارند که فرصت این را خواهند داشت که به صورت تصمیم سازی، تصمیم گیری تا مرحله اجرا و تست گرم (آزمایش شلیک) خودشان بخشی از این رزمایش را در یک یا تمام روزها انجام دهند.

همچنین در اجرا و برگزاری این رزمایش تخصصی جنگنده های نیروی هوایی ارتش از جمله جنگنده‌های اف 4 نیز مشارکت خواهند داشت.

آنچه که این رزمایش مشترک و سراسری را مشخص و منحصر به فرد می‌کند، برگزاری آن به عنوان هفتمین رزمایش در مدت تشکیل هشت سال قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) آجا است.

یکی دیگر از مشخصه‌های برگزاری این رزمایش استفاده تلفیقی از سامانه‌های دفاع هوایی ارتش و سپاه در حوزه راداری، شنود الکترونیکی، موشکی در سه ارتفاع پایین، متوسط و بالا، در تمام طیف‌های فرکانسی، وی. اچ .اف، یو. اچ .اف و اچ. اف است که در حقیقت در این رزمایش، جنگ الکترونیک در حجم بالا آزمایش و ارزیابی خواهند شد.

حجم بالای شلیک‌ها در مدت زمان مشخص از دیگر ویژگی‌ برگزاری این رزمایش سه روزه است که این شلیک‌های توپخانه‌ای و موشکی بعد از کشف، شناسایی و رهگیری دشمن فرضی که هواپیماهای بدون سرنشین و با سرنشین انجام خواهند شد.

هدف اولیه برگزاری این رزمایش سه روزه ایجاد یکپارچگی، اقتدار و انسجام در شبکه پدافند هوایی به وسیله جوان ترین سازمان رزم نیروهای مسلح یعنی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.

گفتنی است در این رزمایش سیستم‌ ها و سامانه‌های مختلفی به صورت تلفیقی آزمایش و از سامانه کنترل و فرماندهی فکور برای آزمایش تلفیقی سامانه‌ها استفاده می شود .

انتهای پیام /ت 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.