سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت پرچمهای ملی با غذاهای سنتی کشورها

یکی از محبوب ترین جشنواره ها، جشنواره غذای بین المللی سیدنی، بزرگترین فستیوال غذاست که سال گذشته حدود یک میلیون شرکت کننده و سرآشپز از سراسر جهان در آن حضور یافتند.

گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان - شما تقریبا هرکاری با غذا می توانید بکنید. برای مثال می توانید یک غذا درست کنید که مثل یک پرچم به نظر برسد. اگر به دنبال الهام هستید می توانید از یک جشنواره غذا بازدید کنید.
 
یکی از محبوب ترین این جشنواره ها، جشنواره غذای بین المللی سیدنی، بزرگترین فستیوال غذاست که سال گذشته حدود یک میلیون شرکت کننده و سرآشپز از سراسر جهان در آن حضور یافتند. به عنوان بخشی از جشنواره بین المللی غذای سیدنی، یکی از آژانس های تبلیغاتی 18 پرچم ملی را با استفاده از غذاهای سنتی هر کشور طراحی کرد. تعدادی از آن ها را در تصاویر زیر مشاهده می کنید؛

ایتالیا: ریحان، پاستا و گوجه





برزیل: برگ موز، لیمو، آناناس و میوه شور
 




هند: مرغ کاری، برنج، اسفناج داغ، ویفر پاپادوم
 




آمریکا: هات داگ و خردل
 




یونان: زیتون و پنیر فتا
 




ژاپن: ماهی تن و برنج
 




لبنان: گوجه، جعفری و نان پیتا
 




استرالیا: پای گوشت
 




فرانسه: پنیر آبی، بری و انگور
 




انگلستان: بیسکویت، خامه و مربا
 




اندونزی: کاری و برنج
 




تایلند: سس چیلی، نارگیل، خرچنگ آبی
 




سوئیس: گوشت و پنیر سوئیسی
 




ترکیه: راحت الحلقوم
 




اسپانیا: سوسیس و برنج



منبع: برترینها

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.