سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لرستان؛

راه‌اندازی 17 دستگاه دوربین سرعت‌سنج در محورهای مواصلاتی لرستان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان گفت: تا یک ماه آینده ۱۷ دستگاه دوربین سرعت‌سنج در محورهای استان لرستان راه‌اندازی می‌شود که به‌صورت شبکه‌ای در کل کشور کار رصد محورها انجام شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ علی زندی‌فر اظهار داشت: بیشترین تردد مربوط به سه‌راهی چالان چولان- دورود با سه میلیون و 694 هزار و 487 وسیله نقلیه و کمترین تردد محور بیرانشهر به بروجرد با 221 هزار و 883 وسیله نقلیه بوده است.
 
وی با بیان اینکه تجهیزات برای کنترل جاده‌ها در استان لرستان وجود دارد افزود: 11 دوربین سرعت‌سنج در محورهای استان نصب‌شده و 17 دستگاه سرعت‌سنج دیگر که به‌صورت شبکه‌ای در کل کشور رصد می‌شود در یک ماه آینده از طریق ویدئوکنفرانس توسط رئیس‌جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.
 
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان بابیان اینکه متوسط سرعت درراه‌های استان 86.5 کیلومتر است عنوان کرد: در محورهای استان 52 تردد شمار نصب‌شده و 4 دستگاه دیگر نیز به‌زودی راه‌اندازی می‌شود.
 
وی بیان کرد: 19 دوربین نظارت تصویری در مناطق صعب العبود و برف‌گیر نصب‌شده که از این طریق تصاویر به‌صورت آنلاین در مرکز مدیریت پخش می‌شود. آمار تصادفات کشور از سال 89 تاکنون  از 32  هزار نفر به 16 هزار نفر رسیده و استان لرستان جز سه استانی بوده که تصادفات آن روند کاهشی داشته و اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.
 
زندی‌فر خاطرنشان کرد: سال 89، 14.5 درصد افزایش تصادف داشته‌ایم و از سال 90 تاکنون 44.8 درصد رشد منفی داشته‌ایم به‌طوری‌که در این مدت 223 نفر کاهش کشته داشته‌ایم.
 
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان گفت: لرستان از بین استان‌های زاگرس‌نشین رتبه اول کاهش تصادفات را داشته به‌طوری‌که 4.2 درصد در محورهای برون‌شهری و 7.4 درصد در محورهای برون‌شهری و روستایی کاهش تصادف را داشته‌ایم.
 
وی اظهار داشت: طرح ایمن‌سازی مدارس حاشیه راه، فرهنگ‌سازی در بحث عابران پیاده، فرهنگ‌سازی در بحث موتورسواران، ایمن‌سازی فیزیکی مدارس تاکنون در استان انجام و در حال حاضر نیز در دست اقدام است.
 
زندی‌فر افزود: استان لرستان در چند سال اخیر تلاش خوبی در بحث چهار خطه‌ها داشته و محورهای اصلی و شریانی استان تبدیل به بزرگ‌راه شده است. 118 نقطه در استان لرستان به‌عنوان نقاط پرحادثه شناسایی‌شده که رفع مشکلات این نقاط در دستور کار است و بودجه در اختیار قرار می‌گیرد تا رفع مشکل شوند.
 
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان لرستان بیان کرد: این نقاط حادثه‌خیز تا اوایل تابستان سال 96 رفع مشکل می‌کنیم که تاکنون 25 نقطه رفع مشکل شده است.
 
وی تصریح کرد: بحث ایمن‌سازی مدارس در دست اقدام است که برای امسال ایمن‌سازی 21 مدرسه در دستور کار است و تا پایان سال ایمن‌سازی فیزیکی محوطه مدارس را انجام می‌دهیم. در سال گذشته 431 فقره تخلف اضافه‌بار داشته‌ایم که در هشت‌ماهه امسال 208 تخلف صورت گرفته و 34 درصد تخلفات کاهش داشته است.
 
انتهای پیام/ا
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.