سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زاهدان؛

ساخت 2 نیروگاه بادی توسط کره جنوبی

کمپانی یوسانگ کره جنوبی به زودی عملیات ساخت 2 نیروگاه بادی را در میل نادر سیستان آغاز می کند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از زاهدان،ماندانا زنگنه مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری  سیستان و بلوچستان  افزود: تمام مجوزها برای ساخت این نیروگاه صادر شده و هم اینک در مرحله واگذاری زمین است.

زنگنه  تصریح کرد: بادهای مداوم و پرقدرت، ثابت بودن جهت وزش باد، نزدیکی به شبکه سراسری انتقال برق کشور، وجود جاده دسترسی به منطقه، زمین های بدون معارض و قابل واگذاری، زمین های صاف با زبری زیر سه درصد، همجواری با کشورهای متقاضی برق، زمین های وسیع با قابلیت ساخت بیش از 10 هزار مگاوات نیروگاه و وزش تقریبا پیوسته باد در نیمی از فصل بهار و کل فصل تابستان یعنی فصول پر مصرف برق از مهمترین ویژگی های منطقه میل نادر سیستان است.

وی با بیان اینکه سه منطقه یا زون انرژی های نو و تجدید پذیر بادی و خورشیدی در گراغه، میل نادر و رامشار استان مشخص و تصویب و آماده سرمایه گذاری شده است گفت: با تعریف این سه منطقه و اختصاص بیش از 11 هزار هکتار به این مهم از این پس شاهد افزایش چشمگیر حضور و استقبال سرمایه گذاران داخلی و خارجی خواهیم بود.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: این استان با توجه به موقعیت جغرافیائی و ژئوپلیتیک خاص خود در راستای استفاده از انرژی باد و خورشید در تامین نیازهای اساسی و زیر بنایی کشور اهمیت بسیار دارد.

زنگنه افزود: مطالعات نشان داده است که تمام نواحی سیستان و بلوچستان برای استفاده از انرژی خورشیدی و منطقه فلات سیستان برای استفاده از انرژی بادی از ظرفیت و توانمندی قابل توجهی در سطح کشور برخوردار است.

وی با بیان اینکه وضعیت سیستان و بلوچستان در نقشه اطلس خورشید ایران برای ساخت مزارع و نیروگاههای خورشیدی در هر متر مربع تابش از 5.2 تا 5.4 کیلووات ساعت در سال نشان می دهد گفت: شمال و مرکز استان در بهترین وضعیت و ایده آل ترین منطقه تابشی خورشید قرار دارند.

سیستان و بلوچستان با توجه به موقعیت ژئوپلتیک خاص خود در تمامی زمینه ها به ویژه انرژی های تجدید پذیر توانمندی و ظرفیت های بسیار ایده آلی دارد که قرار گرفتن در مسیر بادهای پر قدرت سیستان و انرژی تابشی خورشید با بیش از 6 کیلووات ساعت بر مترمربع در روز، گوشه ای از سرازیر شدن نعمات خدادادی بر این سرزمین است که با بهره گیری از آنها می توان بهترین شرایط را در منطقه به وجود آورد.

به گفته کارشناسان، سیستان و بلوچستان با داشتن ظرفیت های فراوان در انرژی باد و سایر انرژی های تجدید پذیر می تواند هاب انرژی منطقه شود به طوری که به عنوان پهناورترین استان کشور با برخورداری از انواع انرژی های نو و تجدید پذیر مانند انرژی بادی و خورشیدی و غیره به گنجینه ای با ارزش تبدیل شده که سرمایه گذاران می توانند با برخورداری از مزیت های فراوان این نوع انرژی زمینه را برای تولید برق فراهم کنند.

همچنین با توجه به نیاز هزاران مگاواتی انرژی الکتریکی 2 کشور افغانستان و پاکستان، استان سیستان و بلوچستان می تواند با داشتن ظرفیت های فراوان در انرژی نو به ویژه انرژی باد تامین کننده نیاز این 2 کشور به انرژی باشد.

انتهای پیام/پ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.