سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آبسه دندان را در نطفه خفه کنید/ سیر و عصاره گل رز حلال مشکلات است

رعایت بهداشت دهان برای جلوگیری از بروز آبسه دندان موثر است اما سوالی که مطرح می‌شود این است که چگونه می‌توان به نحو احسن این بهداشت را رعایت کرد؟

اصغر حیدریان متخصص دندانپزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان اینکه چرک در داخل یا ریشه دندان باعث بروز آبسه می شود، گفت: آبسه بیشتر در زمان پوسیدگی دندان ها به وجود می آید.

این متخصص دندانپزشکی با بیان اینکه آبسه دندان، مینا و عاج را از بین می برد، اظهار داشت: آبسه در قسمت نرم دندان تشکیل می‌شود و هنگام خوردن غذا و قراگیری مواد غذایی در دهان، باکتری موجود باعث ایجاد پلاک بر روی دندان ها می شود.

وی به علل ایجاد آبسه دندان اشاره و بیان کرد: بیماری تروما، ایجاد باکتری در دهان و دندان، تورم و قرمزی لثه ها از علل ایجاد آبسه دندان است.

حیدریان با بیان اینکه به آبسه دندان، پری آپیکال و آبسه لثه، پریو دنتال گفته می شود، تصریح کرد: درمان آبسه و آفت دهان با منشا عفونت و باکتری ها ارتباط دارد.

این متخصص دندانپزشکی با بیان اینکه از بین بردن عفونت از مهمترین راه‌های درمان آبسه دندان است: عنوان کرد: تجویز آنتی بیوتیک توسط متخصص نیز باعث حذف عفونت و کاهش درد دندان می شود.

وی با اشاره به اینکه بروز آبسه در استخوان فک هیچ آسیبی به دندان نمی زند، یاد آور شد: اگر عفونت آبسه به اطراف مجاری تنفسی، حلق و یا مغز بروز کند، باعث ایجاد مننژیت، التهاب مغز، انتشار خون، آسیب به بافت های عمیق تر و انسداد راه تنفسی می شود.

حیدریان احساس درد در زمان جویدن را از علائم آبسه دندان برشمرد و عنوان کرد: سستی دندان خراب، تورم، افزایش تب، قرمزی لثه ریشه دندان معیوب و بروز چرک از علائم ایجاد آبسه دندان است.
 
این متخصص دندانپزشکی به راه های درمان این عارضه اشاره کرد و افزود: مصرف سه حبه سیر، مخلوط عصاره گل رز با آب لیموترش و غرغره کردن با آب نمک باعث درمان آبسه و از بین رفتن عفونت دندان می شود.

وی با بیان اینکه در زمان آبسه دندان بدون تجویز پزشک نباید دارو مصرف کرد، تاکید کرد: آبسه عفونت و تورم در دهان و دندان را به همراه داشته و ترکیدن آن باعث کاهش درد دندان می شود.

حیدریان در پایان تاکید کرد: رعایت بهداشت دهان و دندان، استفاده از مسواک (سه بار در روز) باعث کاهش آبسه دندان می شود.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۱۷ ۲۵ آذر ۱۳۹۵
مهمترین علت افت کمبوداهن است.چندین سال درگیر این بیماری بودم .علت مشخص نبود.چندین ماه اهن وتقویتی مصرف کردم خوب شدم.پیشنهاد میکنم امتحان کنید
ناشناس
۰۲:۲۲ ۲۳ آذر ۱۳۹۵
خوردن نمک طبیعی بعد از غذا باعث غلبه شوری بر دهان و سالم ماندن دندان می شود