سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جزئیات خرید هواپیما از بوئینگ اعلام شد+مشخصات فنی

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی از ورود 80 فروند هواپیمای بوئینگ از سال 2018به کشور خبر داد.

مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: امروز قراردای بین نمایندگان شرکت هواپیمایی بوئینگ و هواپیمایی هما با حضور وزیر راه وشهرسازی و برخی از معاونین به امضا رسید، و مقرر شد 80 فروند هواپیمای بوئینگ به کشور وارد شود.

وی افزود: از این تعداد هواپیمایی که وارد کشور می‌شود، 50فروند هواپیمای 737 مکس،15 فروند 737ER و15 فروند 737X   بوده که از هواپیماهای جدید بوئینگ هستند.

وی در خصوص زمان ورود این هواپیماها بیان کرد: طبق قرار این هواپیماها از سال 2018 وارد کشور خواهند شد، و همچنین تعدادی از هواپیماهای 737 نیز از سال 2020 وارد کشور می‌شوند.

امنیت ایران و منطقه در گرو قرارداد با بوئینگ

عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی پس از امضای قرارداد تحویل ۸۰ فروند هواپیمای بوئینگ بیانیه‌ای زیر  را قرائت کرد که متن آن به این شرح است:

قطعا امروز یک روز تاریخی است که ظرفیت اثرگذاری جدی بر صنعت حمل ونقل هوایی و از آن فراتر، امنیت ایران، منطقه وجهان دارد.

این قرارداد پس از ۴۱ سال بین "هما" و بوئینگ امضاء می‌شود. یک پیام روشن برای جهان دارد. علی رغم تمام جنگ افروزی‌هایی که اسرائیل و نیروهای داعشی و پشتیبانانشان درمنطقه دارند. بازرگانان و فعالان اقتصادی به ویژه درصنعت حمل و نقل با امضای این قرارداد این علامت را به جهان می‌دهند که ما پشتیبان صلح، آرامش، امنیت و توسعه روابط انسان دوستانه و همچنین اقدام بر مبنای سیاست برد- برد هستیم، امضای این قرارداد در این شرایط که برنامه جامع اقدام مشترک در فضای سیاسی در مرحله تردید جدی قرار گرفته است، یکبار دیگر اهمیت حفاظت و مراقبت از دستاوردهای بدست آمده را گوشزد می‌کند.

ما امیدواریم علی‌رغم تغییر و تحول در دولت آمریکا که درآینده نزدیک ایجاد خواهد شد، این کشور همچنان که فعالان اقتصادی آن از سیاست مدارانش می‌خواهند و با امضاء این قرارداد و ایجاد تعهد ثابت کردند همچنان به تعهدات خود پایبند باشد، و این پختگی و مسئولیت‌پذیری در جامعه سیاسی آمریکا حاصل شده باشد که فضایی فراهم کند که دنیا باور کند و جهان امیدوار باشد که با گفتگو نیز می‌توان به صلح رسید.

به هر روی امروز به عنوان یک روز تاریخی برای صنعت هوانوردی ایران است و ما اولین گام را برای نوسازی ناوگان هوایی برداشتیم. خرید ۸۰ فروند هواپیما بوئینگ که به زودی با نهایی شدن قرارداد خرید ۱۰۰ فروند ایرباس و ۲۰ فروند ATR تکمیل خواهدشد، نشان از عزم جدی ما برای نوسازی ناوگان هوایی ایران دارد. مبنای کار ما در این ارتباط استفاده از ظرفیت مزیت‌های نسبی ایران، افزایش قدرت، رقابت در صنعت هوانوردی و بازپس‌گیری سهم ایران از صنعت حمل و نقل هوایی منطقه و جهان است. برای حصول به این هدف سیاست ما، رقابت تجاری درسطح بین‌المللی از طریق افزایش کارایی و خدمت بهتر به مردم ایران و جهان و کسب رضایت آنان است.

میزان صندلی خریداری شده طی این قرارداد معادل ۵۰ هزار  صندلی است که بیش از دو برابر تمام صندلی‌های ناوگان فعال موجود است این گام نخست برای بازسازی ساختاری "هما" بود. درآینده ما شرکت "هما" را از حیثیت حقوقی و مالی نیز بازسازی نموده و سهم آن را در بازار بورس اوراق بهادار ایران و یا حتی بازارهای بین‌المللی درصورت اخذ مجوزهای قانونی عرضه خواهیم کرد.

صرفا" طی قرارداد بوئینگ، درصنعت هوانوردی بیش از ۸ هزار شغل ایجاد خواهد شد شامل مشاغل فنی، خلبانی، مهمانداری، مهندسی و تعمیرات. افزون بر این ده‌ها هزار شغل غیرمستقیم دیگر در مبدا و مقصد و در شهرهای دور دست ایران شکل خواهد گرفت. به گمان ما این راهکار بنیادین برای مقاوم‌کردن اقتصاد ایران در برابر تکانه‌های ملی و بین‌المللی است.


تایید آمریکا عامل نهایی شدن قرارداد بوئینگ با ایران 


فرهاد پرورش، مدیرعامل ایران ایر نیز در حاشیه امضای این قرارداد گفت: 50 فروند از این هواپیما مدل 737 و 30 فروند دیگر مدل 777 پهن پیکر هستند که در یک دوره 10 ساله تحویل «ایران ایر» می‌گردد.

وی گفت: در ماه‌های گذشته مذاکرات طولانی با نمایندگان شرکت بوئینگ انجام شده است که در طول این مدت ۱۰ جلسه مذاکره فشرده میان نمایندگان ایران‌ایر و بوئینگ در ایران برگزار شد که آخرین مرحله آن از حدود یک هفته قبل تا صبح امروز بود.

پرورش ادامه داد: بعد از این مذاکرات که مرحله نخست آن خردادماه امسال انجام شد به یک تفاهم ابتدایی رسیدیم و امروز میان دو طرف یک سند همکاری رسمی به امضاء رسید تا این قرارداد نهایی شود.

وی درباره جزییات هواپیماهای خریداری شده از سوی ایران‌ نیز تصریح کرد: طبق این سند ایران خرید ۵۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ را در دستور کار خود قرار دادند. این هواپیماها از جدیدترین مدل‌های تولید شده بوئینگ به حساب می‌آید و تحویل آنها به ایران از سال ۲۰۲۱ به بعد آغاز می‌شود.

معاون مدیرعامل شرکت هواپیماسازی بوئینگ ارزش این قرارداد را 16 میلیارد و 600 میلیون دلار اعلام کرده و گفت: بوئینگ این قرارداد را با تایید دولت آمریکا، نهایی کرده است.

«فلتر باراک دال» نیز یادآور شد: خوشحالیم که بوئینگ یک بار دیگر همکاری خود را با ایران آغاز کرده است.

مشخصات فنی هواپیماها

خانواده 737 بوئینگ جزء پر فروش ترین هواپيماهای خطوط هوائی به شمار می روند که همیشه برای مقاصد تجاری و مسافربری مورد استفاده قرار گرفته اند.اين هواپيما با ظرفيت مسافر محدود 130 تا 189 مسافر(در مدل 900-737) هواپيمايی مناسب به ويژه برای پروازهای داخلی و منطقه‌ای به حساب مي‌آيد.

مشخصات فنی: فاصله نوک دو بال: ۲۸٫۴ متر /طول: ۳۰٫۵ متر/ ارتفاع: ۱۱٫۳ متر/ظرفیت مسافر: ۱۳۰ نفر/بیشینه سرعت: 0/84 ماخ (۸۹۰ کیلومتر بر ساعت)
محدوده پرواز: ۴۶۸۸ کیلومتر


بوئینگ ۷۷۷ یک هواپیمای پهن پیکر تجاری دو موتوره‌است كه تاکنون چهار مدل از این هواپیما به نام‌های ۷۷۷- ۲۰۰، ۷۷۷-۲۰۰ ای آر، ۷۷۷-۳۰۰ و ۷۷۷-۳۰۰ ای آر به بازار ارائه كرده است. 

بوئینگ ۷۷۷ ظرفیت حمل ۲۷۸ تا ۵۵۰ نفر مسافر را داراست و برد پروازی آن بین ۵۲۱۰ تا ۹۴۲۰ مایل دریایی (۱۰۳۷۰ تا ۱۷۴۴۵ کیلومتر) است. 

انتهای پیام/





تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۱:۱۶ ۲۲ آذر ۱۳۹۵
اگر بدن خوبه