سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصفهان؛

استان اصفهان رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون کشور را دارد

استان اصفهان با تولید و تامین 40 درصد گوشت بوقلمون کشور ، رتبه نخست این صنعت را به خود اختصاص داده است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیرامور طیور سازمان جهاد کشاورزی اصفهان با بیان اینکه 95 واحد تولید بوقلمون با ظرفیت تولید ونگهداری 630 هزار قطعه در این استان فعال هستند افزود : امسال در حدود 5 هزارتن گوشت بوقلمون در این واحدها تولید شده است .

فیضی با اشاره به اینکه حدود 200 تن گوشت از اصفهان به خارج از کشور و کشورهای عربی صادر شده است گفت : در این مدت 30 درصد گوشت بوقلمون به استان های جنوبی ، فارس و تهران صادر می شود .

بوقلمون دارای گوشت سفید و کم چربی درناحیه سینه و دارای گوشت تیره و قرمز در قسمت های ران است ، که مصرف آن به دلیل داشتن چربی کم و پروتئین بالا دارای آهن ، روی ، فسفر ، پتاسیم و ویتامین های B است.



انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.