به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر امور طیور و زنبور داری سازمان جها دکشاورزی استان اصفهان گفت
:این استان با تولید و تامین 40درصد گوشت بوقلمون کشور ،رتبه نخست این صنعت
را به خود اختصاص داده است .
زهر ا فیضی با بیان اینکه 95واحد
تولید بو قلمون با ظرفیت تولید و نگهداری 630هزار قطعه در این استان فعال
هستند افزود :امسال در حدود 5هزار تن گوشت بو قلمون در این واحد ها
تولیدشده است .
وی با اشاره به اینکه حدود 200تن گوشت از اصفهان
به خارج از کشور و کشور های عربی صادر شده است افزود :در این مدت 30درصد
گوشت بو قلمون به استان های جنوبی ،فارس و تهران صادر می شود .
بوقلمون
دارای گوشت سفید و کم چربی در ناحیه سینه و دارای گوشت تیره و قرمز در
قسمتهای ران است ،که مصرف آن به دلیل داشتن چربی کم و پرو تیین بالا دا
رای آهن، روی، فسفر، پتاسیم و ویتامین های B است.
انتهای پیام/م