سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کرمانشاه؛

افزایش تولید مرکبات نسبت به سال قبل

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: با 30 درصد افزایش تولید نسبت به سال قبل تولید مرکبات استان به بیش از 5500تن رسیده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛زارعی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت مرکبات استان 756 هکتار می‌باشد افزود: از این سطح 482 هکتار بارور و 274 هکتار نهال است .

زارعی با بیان اینکه بیشترین سطح زیر کشت مرکبات استان مربوط به پرتقال است خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت پرتقال استان 365 هکتار می‌باشد که بعداز آن لیمو شیرین با 138 هکتار بیشترین گونه‌ مرکبات استان هستند.

وی میزان تولید مرکبات استان را 5هزار و 546 تن بیان نمود و تصریح کرد: سطح زیر کشت مرکبات  استان 9درصد افزایش سطح داشته اما از نظر تولید با توجه به برنامه‌های اصلاحی که در باغات صورت گرفت میزان برداشت مرکبات 30 درصد افزایش نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

زارعی گفت: سال 94 حدود 4هزار و 230 تن کل مرکبات استان کرمانشاه بوده که عمده‌ترین باغات مرکبات استان در شهرستان قصرشیرین قرار دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: در شهرستان گیلانغرب و سرپل ذهاب نیز در برخی مناطق احداث باغات مرکبات به صورت محدود انجام گرفته است.

زارعی با اشاره به ویژگی‌های  لیمو شیرین شهرستان قصرشیرین خاطرنشان کرد: لیموشیرین این شهرستان با توجه به طعم و احساس کمی تلخی در هنگام خوردن به عنوان برند خاص شهرستان از مغبولیت عمومی برخوردار می‌باشد.

وی گفت: در استان کرمانشاه مرکباتی شامل نارنگی، لیمو ترش، نارنج و لیمو شیرین و پرتقال تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

انتهای پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.