به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛
علیزاده در این نشست روستا و روستاييان را منابع اصلی توليد و رشد اقتصاد ملي خواند و گفت: بهره گيري از فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) مي تواند توسعه روستاهاي کشور را رقم بزند و همچنین با ایجاد بسترهای لازم گردشگری پايدار را رونق بخشد.
وی با بیان اینکه ICTروستایی مي تواند توسعه در ابعاد گوناگوني همچون بازاريابي تولیدات روستاییان، درآمدافزایی بومیان، معرفی ظرفیت های روستایی و نیز رونق گردشگري را به دنبال داشته باشد؛از تسهیل و تسریع فرایندهای اداری از طریق شبکه های ارتباطی جدید بعنوان دیگر مزایای توسعه تجارت در حوزه روستایی یاد کرد.
این مسئول تصریح نمود: ایجاد توسعه همه جانبه و پایدار در زمینه صنعت گردشگری مستلزم شناسایی ابعاد مختلف روستا است که این ابعاد اثرات گوناگونی بر درآمدزایی و ظرفیت سازی خواهد بود.
علیزاده؛ مارکتینگ و بازاریابی را از معضلات در چرخه تولید تا عرضه کالاهای صنایع دستی خواند و افزود: با شبکه سازی و الکترونیکی نمودن فعالیت های مرتبط با این موضوع در مدت زمان کوتاهی شاهد تحولات اثربخشی در جوامع روستایی گیلان خواهیم بود.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون رزرواسیون تاسیسات اقامتی و گردشگری بصورت سنتی انجام می شود، جریان سازی نفوذی از طریق دنیای مجازی را مهم تلقی نمود و گفت: با تحقق این مهم و عینیت یافتن آرمان های موجود صنعت گردشگری در گیلان وارد مرحله شکوفایی خواهد شد.
علیزاده از آمادگی میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان برای اجرای طرح مذکور خبر داد و اذعان داشت: تمامی داده های لازم تهیه و تنظیم شده و به زودی برای پردازش های اولیه ارائه می گردد.
مدیرکل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه دفاتر خدمات ارتباطی موجود در استان از نظر تعدد و نیروی انسانی ماهر در شرایط مطلوبی برای ارائه طرح توسعه تجارت روستایی به سر می برد ، خواستار همکاری دیگر نهادهای ذیربط برای اجرای هرچه بهتر طرح مذکور شد و خاطرنشان کرد: فاز اول طرح توسعه تجارت روستایی بصورت پایلوت در حدود 230 دفتر خدمات ارتباطی آغاز خواهد شد که از 21آذرماه سال جاری دوره های آموزشی آن در5 شهرستان اجرا می گردد.
انتهای پیام/م