به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ نشست ماهيانه علمي دانشجويي انجمن علمي دانشجويي علم اطلاعات و دانش شناسي با حضور اعضاي هيأت علمي گروه علم اطلاعات و دانش شناسي، مدير كل كتابخانه هاي عمومي استان كرمانشاه، سرپرست كتابخانه و مركز اسناد استانداري و كاركنان كتابخانه مركزي در سالن پروفسور شمسي پور برگزار شد.
امين زارع مديرگروه علم اطلاعات و دانش شناسي گفت: حفظ فرهنگ هاي بومي لازم و ضروريست است و فرهنگ مجموعه اي از ارزشمنديهاي هر جامعه است. ارزش-هايي كه در رفتار، گفتارو پندار مردم آشكار است. به گونه اي كه زبان، پوشش و صنعت هركشوري نشان دهنده فرهنگ آن كشور و ملت است.
وي در ادامه به فرهنگ بومي منطقه زاگرس اشاره كرد و گفت پژوهش حاضر در راستاي اين هدف انجام شده است.
در ادامه اين نشست علمي ندا صيادي دانشجوي كارشناسي ارشد رشته علم اطلاعات افزود: درونمايه لالاييها، وابسته به انديشهها و عواطف مادران است.
وي مهمترين مضامين موجود در لالاييهاي لري را، اظهار محبت مادر به فرزند، جنسيت فرزند، طبيعت و محيط اطراف زندگي، مسائل اقتصادي و اجتماعي و موضوعات اسطورهاي دانست
وی افزود: لالاييها بخش مهمّي از ميراث فرهنگ شفاهياند كه زنان در آفرينش و انتقال آن به نسل بعدي نقش اصلي را به عهده دارند و در امر تربيت و سرگرم كردن كودكان نقش اساسي دارند و وجوه مختلف فرهنگ نيز از لابهلاي آنها استخراج ميشود.
انتهای پیام/پ