به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مازیار حسینی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در گفتگو با ایسنا، در مورد وضعیت پارکبانها با بیان اینکه عملا از سال 94 تاکنون سازمان حمل ونقل و ترافیک قراردادی با پارکبانها ندارد، اظهار داشت: 30 هزار فضای پارک حاشیهای در تهران وجود دارد که تنها 15هزار فضا به پارکومتر مجهز هستند که البته نظارت بر نحوه فعالیت آن، براساس قانون برعهده پلیس است.
وی با بیان اینکه روند برگزاری مناقصه 15 هزار فضای پارک دیگر باقیمانده در حال برگزاری است، تصریح کرد: با نصب پارکومترهای باقیمانده که عوارض آن براساس مصوبه شورایشهر تعیین میشود، مردم میتوانند از کیف پولهای الکترونیک استفاده کرده و عملا دیگر نیازی به حضور پارکبان نیست.
وی در پاسخ به این سوال که اگر پارکبانها با شهرداری قرارداد همکاری ندارند پس پولهایی که مردم میپردازند چه میشود؟ گفت: پولی که بابت پارک حاشیهای اخذ میشود به حساب خزانه و نه شهرداری ریخته میشود؛ البته برخی مراکز عمومی و خصوصی مانند رستورانها پارکبانهایی برای خود استخدام کرده و پارکهای حاشیه آنها را برای مشتریان خود نگه میدارند که تعیین تکلیف آنها قاعدتا در مراجع ذیربط باید صورت پذیرد.
حسینی با بیان اینکه برخورد سلبی صرف جوابگو نیست، گفت: البته با گسترش پارکومترها در سراسر شهر وجود پارکبان معنا و مفهومی ندارد هرچند که طی مکاتبه با شرکت شهربان درخواست کردیم که بررسی لازم صورت گیرد تا به تدریج شاهد حذف پارکبانها باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فعالیت پارکبانها غیرمجاز است، گفت: از نظر قانونی فعالیت پارکبان بلامانع است؛ اما قانون ذکر کرده که این افراد مجاز به دریافت پول نقدی نیستند.
/انتهای پیام/