وی افزود: دلیل افزایش تعداد روزهای سالم و پاک نسبت به سال 92 اجرای برنامه متوقف شده کاهش آلودگی هوا بوده است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اجباری کردن سوخت یورو 4 ، حذف بنزین آلوده پتروشیمی از چرخه تولید با وجود تحریمها و عرضه سوخت یورو 4 در تمامی کلانشهرها از جمله اقداماتی بوده که برای کاهش آلودگی هوا انجام شده است.
ابتکار تصریح کرد: همچنین گازوئیلی که پر گوگرد بوده را نیز از چرخه حذف کرده و استفاده از گازوئیل یورو 4 را اجباری کردهایم.
وی افزود: جابجایی هوا به طور حتم در کاهش آلایندگی بسیار موثر خواهد بود به طوریکه وقتی باد نباشد هوا ساکن است و با تجمع آلایندهها در شهر مواجه خواهیم شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست بیان داشت: در کلانشهری مانند تهران با این همه تجمع صنعتی خودروها و سکونتگاهها نقش پدیدههای طبیعی مانند باد در کاهش آلایندگیهای ناشی از فعالیتهای فوق بسیار موثر خواهد بود.
ابتکار ادامه داد: تهران کلانشهری است که در روز حدود 11 تا 12 میلیون نفر را سکنی میدهد ، 5 میلیون خودرو در سطح شهر تهران وجود دارند و سیستم گرمایشی نزدیک به دو میلیون واحد مسکونی در حال فعالیت هستند.
وی افزود: وجود دهها هزار واحد صنعتی و معادن شن و ماسه در سطح کلانشهر تهران در حال فعالیت هستند که اگر به درستی کار نکنند، آلودگی ایجاد میکنند و در نتیجه بر حجم آلودگی تهران اضافه خواهد شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به وضعیت هوای دهلی و پکن که شاخص کیفی آنها بالاتر از 300 است، افزود: در حال حاضر وضعیت هوای دهلی از پکن بدتر شده ولی ما در مقایسه با تعداد روزهای ناسالم و وضعیت کیفی هوا بسیار بهتر از این شهرها هستیم.
وی با تأکید بر حضور گسترده خودروها افزود: امیدواریم که مجدد تجمع گسترده خودروها در سطح کلانشهر تهران هوا را آلوده نکند.
ابتکار بیان داشت: مسئله آلودگی هوا مورد توجه دولت است و در این رابطه به طور مستمر جلسات بین بخشی در سطح وزرا، معاونین و مدیران دستگاههای اجرایی برگزار میشود.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه بخشی از هوا برف و باران است، افزود: طبق گزارشهای بدست آمده تاکنون پاییز بسیار خشکی را داشتهایم که این موضوع همه را نگران کرده است چراکه این اتفاق در شرایط آبی کشورمان تأثیر گذاشته و برای تأمین آب مورد نیاز باید دست به دامان خدا شویم.
انتهای پیام/