وی افزود: فاز اول این مرکز با اعتبار 25 میلیارد ریال و طی 9 ماه به بهرهبرداری خواهد رسید و سالانه ظرفیت تولید یک میلیون و 300 هزار جوجه را دارد.
وی افزایش ضریب تبدیل بوقلمون را از اهداف اصلی این مرکز اعلام کرد و گفت: در نژاد ملی ضریب تولید گوشت 8 تا 10 کیلو است که این ضریب در مرکز بناب به 5 کیلو کاهش خواهد یافت.
رضایی تصریح کرد: ضریب تولید میزان خوراکی است که به گوشت تبدیل میشود.
رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مصرف سرانه بوقلمون در کشور را 350 گرم اعلام کرد.
انتهای پیام/ش