به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛شهرام قنبری افزود: بالا بودن وزن لاشه مرغ سبب میشود تا مرغ چربی بطنی و حتی چربی بین بافتی بالاتری هم داشته باشد که همه این چربیها وارد بدن افراد شده و می تواند سلامت آنها را به مخاطره بیاندازد.
وی با بیان اینکه در استان کرمانشاه میانگین وزن مرغ کشتار شده (وزن لاشه) 2350 کیلوگرم است گفت:مرغ با وزن زیر یک و نیم کیلوگرم و 38 روزه کمتر در معرض بیماریها قرار گرفته و لذا میزان مصرف دارو نیز در آن کمتر است این مرغها بهترین و سالمترین مرغها هستند، زیرا احتمال انتقال مقاومت به آنتیبیوتیکها نیز در اثر استفاده کمتر از آنتیبیوتیکها به انسان کمتر است.
قنبری افزود: با کوتاه کردن طول دوره پرورشی مرغداران میتوانند به جای چهار دوره پرورشی در سال پنج و یا حتی شش دوره جوجهریزی داشته باشند که این اتفاق سبب خواهد شد تا از تجهیزات و امکانات مرغداری استفاده بیشتری بشود.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه وزن استاندارد مرغ گوشتی در دنیا توسط سازمان جهانی بهداشت بین یک کیلو و 200 گرم تا یک کیلو و 400 گرم اعلام شده است، گفت: بهترین وزن مرغ وزن زیر 1.5 کیلوگرم است.
انتهای پیام/ز