اسماعیل باقری کارشناس مسائل سیاسی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، زنان افغانستان را بخش موثر جامعه این کشور عنوان کرد و اظهار داشت: جایگاه زنان نسبت به دو دهه قبل از پیشرفت چشمگیری برخوردار بوده و آنان امروز قشر تحصیل کردهای هستند که در فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی افغانستان مشارکت میکنند.
این پژوهشگر مسائل بینالمللی با بیان اینکه نزدیک به 4 الی 5 میلیون زن افغانستانی اکنون در شبکههای اجتماعی فعال هستند، گفت: متأسفانه غربگرایی از طریق موسیقی و مدل لباس پوشیدن در جامعه افغانستان ترویج پیدا کرده است، اما جامعه سنتی این کشور همچنان از جایگاه بالایی برخوردار است و در سالهای اخیر هم در برخی ولایات تظاهراتی در دفاع از حقوق زن مسلمان برپا کردهاند.
باقری ادامه داد: چیزی که مسلم است جایگاه زنان افغانستان در جامعه نسبت به گذشته بهبود پیدا کرده است، اما هنوز هم در برخی شهرها و روستاهای کوچک این کشور مانند ولایت ننگرهار هستند کسانی که زن جزئی از املاک و اشیاء به شمار میروند و آنان را خرید و فروش میکنند.
این کارشناس سیاسی گفت: خوشبتانه زنان در شهرهای بزرگ افغانستان از موقعیت بهتری برخوردارند آنان اجازه این را دارند که در دانشگاهها تحصیل کنند و در رسانهها و روزنامهها و مراکز علمی، اداری و.. فعالیت داشته باشند.
انتهای پیام/