اصفهان؛
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،محسن حاج عابدی اظهار کرد: سیر از
گیاهانی علفی (گیاهان پیازی) است که در مصارف دارویی و غذایی از آن
استفاده میشود و سیر در شرایط مختلف آب و هوایی و انواع خاک کشت میشود و
آفات کمی میگیرد.
وی افزود: کشت مکانیزه سیر در سطح پنج هکتار در روستای احمدرضا با استفاده از دستگاه سیب زمینی کار انجام گرفت.
حاج
عابدی تصریح کرد: در روش کشت مکانیزه، کشت به صورت منظم و در بازده
زمانی کوتاه و با هزینههای کمتر نسبت به کشت دستی قابل انجام است و حتی
این امکان وجود دارد که فاصله ردیفهای کشت 40 سانتیمتر لحاظ شود که موجب
استفاده حداکثر از سطح زمین در بازده زمانی کوتاهتری خواهد شد.
وی
اضافه کرد: زمان کشت سیر در اواسط پاییز ماه و زمان برداشت آن در تیرماه
میباشد و پیش بینی میشود نزدیک به 70 تن سیر از مزارع تیران و کرون
برداشت شود.
انتهای پیام/س