کشت سیر در 370 هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، سید حسن حسینی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد امسال هزار و 700تن محصول برداشت شود که در مقایسه با پارسال12درصد افزایش دارد.
وی افزود: استفاده از بذر مرغوب ، تغذیه مناسب و آموزش به بهره برداران علت افزایش تولید است.
بشاگرد و حاجی آباد از مناطق مهم کشت سیر در هرمزگان است.
برداشت محصول سیر از نیمه اردیبهشت سال آینده آغاز می شود و تا پایان تیر ادامه دارد.
 معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول برداشت شده علاوه بر تامین نیاز داخلی، به کشورهای روسیه ، عراق ، عمان و امارات عربی متحده صادر می شود.
سیر از جمله سبزیجاتی است که موجب پیشگیری بسیاری از سرطان ها از جمله روده بزرگ، سینه، معده، پروستات و مثانه می شود.
سیر برای درمان بیماری های مختلفی مانند آسم، برونشیت، روماتیسم، نقرس، میخچه و زگیل ، سل، دندان درد، نیش زدگی و فشار خون بالا مفید است.
سنگ کلیه را خرد می کند و در ضدعفونی کردن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه نیز مؤثر و برطرف کننده سرفه، سرماخوردگی و گرفتگی سینه است.
انتهای پیام/ف
برچسب ها: کشت سیر ، هرمزگان ، سیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۴ ۲۶ شهريور ۱۳۹۹
تهیه بذر سیر در بندرعباس چگونه است؟