سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چابهار؛

جلبک کشنده قرمز اب را قطع کرد

جلبک کشندقرمز آب شهر چابهار و کنارک را قطع کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،مدیر آب و فاضلاب شهری چابهار در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: رشد جلبک کشندقرمز در محدوده آب شیرین کن کنارک، آب را در چابهار و کنارک قطع کرد به طوری که شهروندان باید آب مصرفی مورد نیاز خود را به صورت تانکری خریداری کنند.

مسعود شعلی افزود: رشد جلبک کشندقرمز در چند روز گذشته در محدوده آب شیرین کن کنارک تولید آب را در چابهار و کنارک مختل و به کمتر از نصف کاهش داده است و مردم هم اینک آب مورد نیاز خود برای مصرف خانگی را به صورت تانکری از ابتدای ورودی شهر چابهار نزدیکی ترمینال مسافری خریداری می کنند.

با وجود اینکه آب شهرهای کنارک و چابهار از آب شیرین کن کنارک تامین می شود اما این آب فقط مصرف خانگی دارد و قابل آشامیدن نیست و مردم این نقاط مانند بسیاری از مناطق سیستان و بلوچستان به صورت گالنی یا آب معدنی آب آشامیدنی خود را تامین می کنند.
وی افزود: جلبک های کشندقرمز چند نوع متفاوت دارد که هر سال در دریا رشد می کنند و سمی هستند.

وی ادامه داد: رشد جلبک ها در نزدیکی تاسیسات آب شیرین کن سبب شده تا سامانه تصفیه و پایش به خوبی کارنکند و این امر مانع تولید آب می شود.

مدیر آب و فاضلاب شهری چابهار بیان کرد: اقدامات لازم برای عادی سازی تولید آب در آب شیرین کن در حال انجام است و تا چند روز آینده مشکلات مرتفع و آب شهروندان چابهار به صورت جیره بندی سابق تامین می شود.

شعلی بر تصریح کرد: کل تولید آب در آب شیرین کن کنارک 28 هزار مترمکعب است که 18 هزار مترمکعب آن به شهرستان چابهار و هشت هزار مترمکعب آن برای شهر کنارک مورد استفاده قرار می گیرد.

وی گفت: از 18 هزار مترمکعب سهمیه آب چابهار فقط 12 هزار مترمکعب برای 16 هزار اشتراک آب شهر چابهار با جمعیت بیش از 120 هزار نفر توزیع می شود و بقیه در منطقه آزاد و روستاهای طول مسیر مورد استفاده قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه چندین سال است که آب شهر چابهار جیره بندی و به 2 منطقه شمالی و جنوبی تقسیم شده، خاطرنشان کرد: شهر چابهار نیازمند ساخت آب شیرین کن 50 هزار مترمکعبی است تا حداقل در پنج سال آینده مردم دغدغه تامین آب نداشته باشند.

رئیس شورای اسلامی شهر چابهار نیز اظهار داشت: قطعی آب نارضایتی زیادی را در میان شهروندان ایجاد کرده است و باید هرچه سریعتر مشکلات آب شیرین کن مرتفع و آب مردم ساحل نشین تامین شود.

مسعود بلیده ای افزود: شهروندان چابهار به کمترین امکانات قانع هستند و در طول 20 سال گذشته نیز آب به صورت جیره بندی و در هفته 2 تا سه روز تحویل شده است اما هیچ اعتراضی نداشته اند.

وی ادامه داد: واقعا حیف است که شهروندان چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی کشور در همجواری آب های بی کران دریا هنوز آب آشامیدنی نداشته باشند و بعد از گذشت سال ها فکر اساسی برای تامین آب آنان نشود.

شهرستان چابهار از توابع استان سیستان و بلوچستان با 260 هزار نفر جمعیت از شمال به شهرستان های نیکشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به کشور پاکستان، از جنوب به دریای عمان (مکران) و از غرب به بندر کنارک متصل است.

انتهای پیام/گ
برچسب ها: جلبک ، کشنده قرمز ، آب ، قطع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.