وی تصریح کرد: در سالهای گذشته شهرداری تربت جام برای تامین جاروهای مورد نیاز بخش خدمات شهر و پاکبانان، سالانه بیش از 30 میلیون تومان جارو از شهرهایی مانند قوچان و درگز و نیشابور خریداری میکرد.
مسئول واحد فضای سبز شهرداری تربتجام با اشاره به اینکه این زمین در کنار باغ شهرداری و مجاورت شرقی شهر واقع شده، ادامه داد: برای تامین آب مورد نیاز، از هدایت آبهای بارندگی، سطحی و سرریز آبهای دیگر استفاده شده که به این قسمت از حاشیه شهر هدایت کردیم و هزینه ای بابت تامین آب پرداخت نشده است.
رضایی گفت: این زمین متعلق به شهرداری است که سالها بلااستفاده بود و بذر جاروها را از ته انبارهای جارو که در گذشته داشتیم، تامین کردیم واین تعداد جارو برای مصرف چند سال شهرداری تربت جام کفایت خواهد کرد که فقط حدود 10میلیون تومان برای ما هزینه کارگر داشته است.
وی با تاکید بر برنامههای خودکفایی در مصرف بوتههای گل و نهال در شهرستان گفت: در سالهای اخیر، همه سعی و تلاش مجموعه فضای سبز شهرداری تربت جام در مسیر خودکفایی و تامین نیازهای داخلی شهر بوده تا با تولید گل و نهال، نیازی به خرید از شهرهای دیگر نداشته باشیم.
مسئول فضای سبز شهرداری تربت جام تصریح کرد: امسال در بهار حدود یک میلیون و 500 هزار بوته، در تابستان 2 میلیون بوته و در پاییز 2 میلیون بوته در فضاهای سبز شهری مانند میادین، بوستان ها، بلوارهای خطی، بلوارهای شهری و ورودیهای تربت جام کاشتیم وامسال کمترین میزان واردات گل را داشتیم و این گلها در فضاهای داخلی خودمان تولید شده است.
انتهای پیام/ف.غ