به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مشکلات زیادی در آرد مصرفی کشور ما وجود دارد و باید برنامه غنی سازی بازنگری و با جدیت بیشتری دنبال شود. کارخانجات هم بهتر است درصد میزان سبوس گیری را اصلاح کنند.
دکتر شهریار مستوفی گفت: نان اولین و پرمصرف ترین ماده غذایی در کشور ما می باشد در حالیکه متاسفانه از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.
وی با تاکید بر لزوم اصلاح میزان سبوس گیری در کارخانه های تولید آرد گفت: رسیدن به کیفیت مطلوب در نان مصرفی مردم نیازمند نظارت بر تولید از مزرعه تا نانواها می باشد که این مهم با همکاری سایر ارگان های ذی ربط میسر می شود.
انتهای پیام/پ