به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس ،سعدالله رحمانی معاون جهاد کشاورزی بستک پیش بینی کرد امسال 150 تن شیره خرما از پنج کارگاه شیرهپزی در این شهرستان تولید شود.
وی گفت: تهیه شیره خرما به روش سنتی نیز در خانه ها انجام می شود .
شیره پزی خرما در شهرستان بستک در فصل پاییز انجام می شود و خرماهای مورد استفاده در شیره پزی از ارقام مرزبان، پیبا و شاهانی است .
سطح زیر کشت نخیلات در شهرستان بستک بیش از هزار و800 هکتار است که سالانه 5 هزارتن خرما از این نخلستانها برداشت می شود.
شیرههای خرمای تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی به استانهای تهران و اصفهان صادر میشود.
مهمترین مصرف شیره خرما در کیک پزی و شیرینی پزی و فرآوری خرما است که خرماها را با شیره و ادویه جات معطر مخلوط می شود تا با این روش خرما تازگی خود را حفظ می کند.
انتهای پیام/ف