به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سید صولت مرتضوی در بیستمین جلسه شورای عالی برنامهریزی و تعالی که صبح امروز در محل تالار شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، افزود: لازم است در خصوص هزینههای سازمان پارکها و فضای سبز که طی گزارشی تحلیلی از سوی معاونت برنامهریزی و توسعه در جلسه مطرح شد هزینههای غیرضروری در اجرای پروژهها کاهش یابد و این امر مستلزم بررسیهای بیشتر و برگزاری جلسات متعدد دیگری است که با کمک حوزههای معاونت برنامهریزی و توسعه، معاونت خدمات شهری به نتیجه خواهد رسید.
شهردار مشهد بیان کرد: نظارت بر پارکبانان اگر دقیق نباشد، معضل ترافیک بیشتر خواهد شد.
به گفته وی، در بحث پارکینگها اهدافی چون ساماندهی ترافیک، کاهش استفاده از خودروهای شخصی، ایجاد اشتغال ساماندهی سیستم پارک خودرو در شهر مشهد باید دنبال شود.
مرتضوی ادامه داد: اگر سیستم پارک خودرو در مشهد بهتر از قبل ساماندهی شود در کوتاه مدت، دیگر نیازی به اجرا و تعریض خیابانها به لحاظ ترافیک نخواهیم بود و ترافیک ساماندهی شده و از سویی دیگر استفاده از خودروی شخصی نیز کاهش خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد: همچنین این موضوعات باید در کمیتهای مشترک بین معاونت برنامهریزی و حمل و نقل و دو عضو کمیسیون شورای عالی برنامهریزی و حمل و نقل بررسی شود.
شهردار مشهد با اشاره به اینکه وجود پارکینگهای حاشیهای اقبال شهروندان را در استفاده از پارکینگهای عمومی کاهش داده است، عنوان کرد: احداث پارکینگ در دستور کار ما نیست مگر در محلهای که ساکنان آن بنا به نیاز و ضرورت وجود آن را اعلام کنند.
معاون برنامهریزی و توسعه شهرداری مشهد نیز در این جلسه ابراز کرد: بازنگری در نحوه ارائه خدمات پارکبانها به جهت کاهش هزینههای جاری، بازنگری در پارکینگهای حاشیهای با توجه به توجیهات فنی و اقتصادی، بازنگری در ساعات ارائه خدمات با توجه به توجیهات فنی و اقتصادی در هر معبر از جمله پیشنهادات حوزه معاونت برنامهریزی در خصوص پارکینگهای حاشیهای است.
موسی شربتدار، استفاده از ابزارهای مختلف با توجه به توان شهرداری از جمله تسویه حساب الیت در هنگام تسویه عوارض خودرو و مراکز معاینه فنی، اجرای توافق در سال 96 مبنی بر واریز 25 درصد درآمدهای حاصل از پارکینگ حاشیهای به حساب شهرداری را از دیگر پیشنهادات حوزه معاونت برنامهریزی در خصوص پارکینگهای حاشیهای عنوان کرد.
وی تصریح کرد: همچنین بازنگری جدی در پارکینگهای مکانیزه، عدم بکارگیری پارکبان در پارکینگها در برخی از ایام سال به دلیل عدم توجیه اقتصادی، تعریف منابع درآمدی جدید برای شرکت از جمله زیباسازی پارکینگها از محل تبلیغات محیطی و.... از جمله پیشنهادات حوزه معاونت برنامهریزی و توسعه در خصوص پارکینگهای مکانیزه است.
همچنین در این جلسه نظرات اصلاحی و پیشنهادهای مدیرعامل الیت و دیگر مدعوین جلسه مطرح و مقرر شد در کمیتهای با حضور معاون برنامهریزی و توسعه، حمل و نقل و اعضای شورای شهر بررسی بیشتر به عمل آمده و نظرات اصلاحی اعمال شود.
بررسی و مقایسه هزینههای جابجایی مسافر در بخش خصوصی و سازمانی، بررسی وضعیت پارکینگهای حاشیهای، طبقاتی، روباز و مکانیزه، بررسی راهبری و نظارت بر احداث فضای سبز در شهر مشهد توسط سازمان پارکها، بررسی مسایل و مشکلات ناهنجاریهای شهری با تاکید بر حاشیه شهر، بررسی گزارش درآمد و هزینه سازمانهای و شرکتهای شهرداری مشهد از جمله دستور کارهای این جلسه بود.
انتهای پیام//ح.م