به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد؛ دبیر این جشنواره گفت: هدف از برگزاری این جشنواره معرفی سفره ایرانی متشکل از غذاها و نوشیدنی های بومی و محلی مربوط به هر استان است.
سید جواد موسوی با بیان اینکه غذا در صنعت گردشگری به عنوان یکی از مسائل اصلی و مورد توجه است افزود: ایران به دلیل عناصر فرهنگی، سابقه تاریخی و تنوع اقلیمی، پیشینه عمیق در موضوع غذا و طبخ آن دارد.
وی گفت: چهارمین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری منطقه چهارم کشور با مشارکت استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان برگزار شده است.
دبیر این جشنواره افزود: در این جشنواره بهترین غذاهای بومی و محلی از هر استان در بخش غذای اصلی، دسر، پیش غذا، نوشیدنی و دمنوش توسط هیات داوران و بخش مردمی انتخاب می شود.
چهارمین جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری تا هفتم آبان در هتل میثاق مشهد ادامه دارد.
انتهای پیام// م.ر