وی با اشاره به آخرین وضعیت شهرستان تبریز در طرح رونق تولید گفت: تا 25 مهرماه سال جاری 543 واحد ثبت نام کرده اند که 425 واحد مربوط به صنعت و 118 واحد مربوط به کشاورزی بوده است.
شهرتی فر با اشاره به واحدهای بررسی شده در ستاد تسهیل و رونق تولید شهرستان، ادامه داد: 269 واحد از طریق این ستاد برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند که از این تعداد 239 واحد صنعتی و 30 واحد کشاورزی بوده و تا 25 مهر ماه سالجاری 152 واحد با بانک ها عقد قرار داد بسته اند.
وی در خصوص شهرک های صنعتی این شهرستان گفت: اکثر واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی با مشکلاتی در حوزه تسهیلات بانکی، کمبود نقدینگی و فروش محصولات تولیدی مواجه بودند که از طریق ستاد تسهیل مشکلات انها بررسی و در جهت احصا آنها اقدامات لازم انجام شده است.
فرماندار تبریز با اشاره به واحدهایی تولیدی و کارگاهی که در خارج شهرک های صنعتی فعال هستند، اظهار کرد: 150 واحد در منطقه کجوار و 160 واحد در منطقه آرپادره سی وجود دارد که بیش از 20 هزار نفر در این واحدهای تولیدی مشغول به فعالیت هستند.
وی تاکید کرد: طرح ساماندهی این واحدهای تولیدی و کارگاهی با تاکید و توجه به مسایل زیست محیطی انجام و سعی شده صنایع آلاینده به صنایعی که کمترین آلایندگی را دارند، تبدیل شوند.
وی ادامه داد: برای 22 هزار و 658 واحد در انتهای سال 91 پروانه کسب صادر شده بود که در 7 ماه نخست سال جاری 8 هزار و 675 واحد پروانه کسب صادر شده است.
شهرتی فر افزود: 20 مجتمع و مرکز سلامت در شهرستان تبریز ایجاد شده که 100 درصد جمعیت حاشیه شهر تحت پوشش قرار گرفته اند و 30 مجتمع و مرکز سلامت نیز در حال احداث است.
وی اظهار کرد: تعداد واحدهای مشاوره روانشناسی و تغذیه ایجاد شده از دو واحد به 35 واحد، تعداد آزمایشگاه ها از 7 واحد به 19 واحد افزایش یافته است.
انتهای پیام/ش