در دوران مدرن، استدلالی که از سن وجود دارد جدا از شرایط جسمی افراد است و آسیبپذیری در برابر بیماریها معیار سالهای عمر است.
مطالعات اخیر محققان کالج آلبرت اینشتین بیشترین سقف طول عمر یک انسان موردبررسی قرار داده است. در این تحقیق که در شماره اکتبر مجله "نیچر" به چاپ رسیده، پژوهشگران دادههای بهداشتی و سلامت افراد در 40 کشور جهان و از دهه 1900 میلادی را مورد کنکاش قرار دادهاند. کشورهای ژاپن، فرانسه، انگلیس و آمریکا بیشترین سالمندان بالای 110 سال را در خود جای دادهاند. محققان در محاسبات خود حداکثر سن را 115 تا 125 سال در نظر گرفتهاند. محققان در این تحقیق عواملی را که مانع رسیدن به عمر طولانی میشوند را بررسی کردهاند. آنها معتقدند عمر طولانی مستلزم شیوه زندگی سالم است.
ژاپن یکی از جمعیتهای کلیدی در این تحقیق بود. این کشور بالاترین نرخ متوسط امید به زندگی را در جهان دارد. میانگین سنی زنان ژاپنی 87 سال و مردان 80 سال است. ژاپن همچنین بالاترین نرخ جمعیت بالای 100 سال در جهان را دارد. چین و فیلیپین در رتبههای بعدی قرار دارند.
در بخشی از این مطلب آمده است: آنچه ژاپنیها را در طول عمر مستثنی میکند، ژنتیک، ساختار و نظام مراقبتهای بهداشتی-سلامت، میزان آلودگی محیطزیست، رژیم غذایی سرشار از ماهی، غلات، سبزیجات و سویا هستند.
دی ان ای DNA 5178 و ND2-237Met genotype در ساختار ژنتیک بسیاری از ژاپنیها وجود دارد. این ژنها عامل زندگی طولانی و ایمن ماندن ژاپنیها در برابر بیماری هستند. پیروی از زندگی سنتی، زادوولد، آموزشهای بهداشتی از دیگر علل عمر طولانی در میان ژاپنیها است. این عوامل باعث شده بسیاری از ژاپنیها کمتر به پزشک مراجعه کنند. نرخ متوسط مراجعه به پزشک در میان ژاپنیها 13 مرتبه در سال است. مصرف انواع خاص خوراکی خاص مانند نوعی عروس دریای در جهش ژنتیکی ژاپنیها برای عمر طولانی بیتأثیر نبوده است.
انتهای پیام/