به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل؛ خیبر علی جلیلی در نشست تخصصی با تسهیلگران زنان روستایی گفت: تاکنون ۴۵ مددکار ترویج کشاورزی و ۱۸ تسهیلگر زن روستایی از ۴۴ روستای شهرستان کوثر شناسایی و انتخاب شده اند.
وی از انتخاب مددکاران ترویجی در روستاهای شهرستان با هماهنگی شوراها و دهیاران هر روستا خبرداد و افزود: مددکاران ترویجی جهادکشاورزی این شهرستان از روستاییان تحصیل کرده و دانشگاهی با اولویت رشته های مختلف کشاورزی و یا کشاورزان علاقه مند به فعالیت های ترویجی اعم از زن و مرد انتخاب شده اند.
مدیر جهادکشاورزی کوثر اشتیاق به فعالیت های داوطلبانه اجتماعی و عام المنفعه، سابقه کاری، سکونت در روستا و مقبولیت اجتماعی و اعتماد مردمی را از مهمترین ویژگی های مددکاران ترویجی برشمرد و افزود: پس از دریافت مدارک شخصی، برای هر یک از این افراد کارت شناسایی صادر می شود تا زمینه حضور و شرکت دردوره های آموزشی و جلسات ترویجی جهادکشاورزی شهرستان و در صورت ضرورت اعزام آنها به سایر شهرها و مرکز استان وحتی سایر استان ها فراهم شود.
جلیلی گفت: مددکاران ترویجی و تسهیلگران به منزله پل ارتباطی بین جهادکشاورزی و کشاورزان ساکن روستاهای شهرستان هستند که اطلاعات و اخبار مهم و دانش روز و روش های نوین کشاورزی مورد نیاز کشاورزان را به روستاییان و برعکس مهم ترین مشکلات و نیازمندی های کشاورزان را به جهادکشاورزی شهرستان منتقل می کنند.
وی یادآور شد: انتخاب مددکاران با هدف استفاده از امکانات و نیروهای داوطلب مردمی به منظور کاهش تصدی دولت و تکمیل نیروی انسانی مورد نیاز شبکه ملی ترویج صورت می گیرد که به تعامل با مروجان و کارگزاران و مولدان کشاورزی می پردازند و در نشر دانش فنی گام های مهمی برمی دارند.
مدیر جهادکشاورزی کوثر از جمله اقدامات دیگر مهم مددکاران و تسهیلگران زن را بررسی مشکلات کشاورزان و دامداران، همکاری در جهت پیشبرد اهداف طرح نوین ترویج با توجه به پهنه بندی مناطق بین کشاورزان دانست و اظهار امیدواری کرد در سایه تعامل سازنده این عزیزان شاهد رونق بخش کشاورزی در شهرستان باشیم.
انتهای پیام/ح