به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان؛ مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت کشور امروز در گرگان گفت: این طرح غنی سازی با هدف افزایش امنیت غذایی و استاندارد نان آغاز شد.
عبداللهی افزود: در این طرح، استفاده از جوش شیرین و جوهر قند در تهیه نان حذف می شود و سبوس، اسیدفولیک و آهن به آرد افزوده خواهد شد.
وی اضافه کرد: افزودن ویتامین D به شیر مدرسه را از برنامه های این دفتر است و بزودی در 17 استان اجرا می شود.
مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت کشور با اشاره به ممنوعیت ورود مواد غذایی بدون مجوز به کشور گفت: وزارت بهداشت به هیچ محصول تراریخته اجازه ورود نمی دهد مگر اینکه؛ در کشور مبدا مصرف و بدون عارضه بودن آن ثابت شده و شناسنامه دار باشد .
خانم عبداللهی گفت: طرح مداخله در 7 استان ازجمله گلستان به عنوان مدل ملی، با هدف شناسایی خانوارهایی که به فقر غذایی دچار هستند اجرا می شود.
مدیر دفتر بهبود و تغذیه جامعه وزارت کشور امروز برای شرکت در کارگاه امنیت غذایی به گلستان سفر کرده بود.